Klopp ubekymret etter Roma-tap

Liverpool tapte lagets siste oppkjøringskamp i USA 1-2 for Roma. Nå ser Jürgen Klopp fram til å returnere til kjente omgivelser i England.

Romas Edin Dzeko (til venstre) i duell mot Liverpool-forsvarer Ragnar Klavan.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

LIVERPOOL-ROMA 1-2

I en sjanserik omgang i St. Louis, Missouri tok Roma ledelsen etter en scoring av tidligere Manchester City-spiss Edin Dzeko da halvtimen var spilt. Daniel Sturridge hadde flere muligheter, men det var Sheyi Ojo som sto for utligningen rett før pause.

Jürgen Klopp måtte tåle tap mot Roma.

Annenomgangen ble en annen historie for Liverpool, som mistet rytmen etter at Klopp gjorde ti bytter i pausen. Kun nysigneringen Georginio Wijnaldum fikk fortsette av dem som startet kampen. 20 minutter før slutt ble også nederlenderen tatt av banen. På det tidspunktet hadde Mohamed Salah scoret det som viste seg å bli Romas vinnermål.— Vi visste alle at det kom til å bli tøft, men vi må selvfølgelig prestere bedre enn det her, sa Klopp til klubbens nettsted etter treningskampen.

— Det var åpenbart ikke vår beste kamp, men kamper som dette kan skje. Vi var ikke kompakte nok i første omgang, og det var for store rom, så Roma skapte nesten en sjanse hver gang de angrep. Det gir ingen mening.

— Samtidig hadde vi mange gode sjanser også, så det kunne vært 6-5 til et av lagene til pause. Det er kanskje god underholdning, men det er selvfølgelig ikke det jeg ønsker.

Tøft program

Kampen mot italienerne var Liverpools andre tap på sju oppkjøringskamper denne sommeren Klopp mente det var mange slitne bein mot Roma etter en intensiv periode i USA.

— Som manager må du noen ganger akseptere at ting er som de er, og i kveld kan jeg akseptere det fordi jeg vet hvorfor. 13 dager i USA, og det var tøffe forhold mot slutten i kveld. Det var ikke lett.

— Det var lett å se hva som var galt, og det er bra, for da er det enkelt å endre det, avslutter tyskeren.

Småskader

Divock Origi spilte for øvrig ikke kampen på grunn av skade, mens Alberto Moreno pådro seg noe som kunne virke som en strekk under oppgjøret. Det skal imidlertid kun være snakk om småskader.

Nå vender Liverpool nesen hjemover. Lørdag møter laget Barcelona til ny treningskamp.

— Nå som vi er ferdig skal vi reise hjem til England og bygge videre på det grunnlaget vi har skapt her, avslutter Klopp. (©NTB)

Publisert:
  1. Engelsk fotball
  2. AS Roma
  3. Liverpool FC

Mest lest akkurat nå

  1. «Regå» fikk ny eier etter budkrig

  2. Sjekk hvem som dukket opp på treningen til lokalt lag

  3. – Det er jo Stavanger som er energihovedstaden

  4. Omdiskutert ordning gjør at Tage og kompisene kan sove 40 minutter ekstra hver morgen

  5. Rv 13 i Suldal stengt av flom - omkjøring

  6. Siktedes kjæreste bodde i nabolaget til Birgittes foreldre