Zuccarello og Rangers har tatt igjen forspranget: – Det var deilig det

New York Rangers tok nok en overbevisende seier mot Ottawa Senators og vant 4-1. De har nå hentet inn forspranget til motstanderen og det står 2-2 i kamper.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

– Det var deilig det. Det var dette vi kom hjem for. Vi spiller to bra hjemmekamper. Nå er det jevnet ut, sier Mats Zuccarello etter kveldens kamp i Madison Square Garden.

Med seieren sikret Rangers seg en ny hjemmekamp natt til onsdag neste uke, men først går turen tilbake til Ottawa på lørdag.

Oscar Lindeberg blir hyllet etter første målscoringen i andre periode. Mats Zuccarello helt til høyre.

– Selv om vi spilte bra i dag, så må vi vinne en kamp i Ottawa. Alt vi fokuserer på nå er den neste kampen, sier Zuccarello.

Les også

NHL-eksperter spår nok en opptur for Zuccarello

Les også

Zuccarello ledet Rangers til viktig seier: - Vi måtte vinne denne kampen

Utklassing

Hjemmelaget tok kommandoen fra start. Nick Holden ga Rangers ledelsen 1-0 da seks minutter gjensto av første periode. I begynnelsen av andre periode la Oscar Lindberg på til 2-0. Samme mann økte til 3-0. Og da Chris Kreider la på til 4-0 midtveis i tredje periode var kampen så godt som avgjort. Kyle Turris ga likevel Ottawa et trøstemål med seks minutter og 15 sekunder igjen av kampen.

Zuccarello hadde 19 minutter og 43 sekunder på isen, men gjorde ikke målpoeng. I stedet var det svenske Oscar Lindberg som stjal showet med to scoringer i natt. Det overrasket ikke nordmannen.

– Han var skadd i en periode. Det tar litt tid å komme tilbake fra det, men han er en kvalitetsspiller. Vi ser det hver dag på trening, sier Zuccarello om lagkameraten.

New York Rangers' Chris Kreider og Ottawa Senators' Dion Phaneuf sloss under kveldens kamp i New York. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix

Snuoperasjon

Til tross for at Rangers kun har ligget under i totalt fire minutter og 11 sekunder gjennom de fire kampene står det likevel likt i antall seiere. Zuccarello innrømmer at Rangers burde utnyttet sjansene sine bedre i de tidligere kampene.

Les også

Zucca hylles av lagkapteinen: - Den påvirkningen han har på laget er utrolig

– Vi burde vunnet den andre (kampen red.anm.) og kunne fort vunnet den første også, sier Zuccarello.

Nordmannen mener det endelig snudde for Rangers på grunn av bredden i laget.

– I sluttspillet er det viktig at alle rekkene bidrar. I kveld var det Oscar sin rekke som storspilte. Det er den største styrken til laget vårt og det må vi fortsette med, sier Zuccarello.

Kamp fem spilles i Ottawa lørdag norsk tid. Vinneren av den kampen får muligheten til å avgjøre sluttspillserien i New York natt til onsdag norsk tid.

Publisert:
  1. Ishockey
  2. New York Rangers
  3. Mats Zuccarello

Mest lest akkurat nå

  1. Store endringer i korona­regimet: Dette er de nye reglene

  2. Helse Vest suspenderer to vikarbyråer

  3. Sveinung Rotevatn krever at påbud om hjemmekontor oppheves

  4. Brann i bil på verksted ga full utrykning til Sandnes sentrum

  5. Turen på elsparkesykkel endte på legevakten for Malin (22): – Det kunne gått mye verre

  6. FHI anbefaler fjerde dose til personer med alvorlig svekket immunforsvar