Storklubb kan ha røpet oppstartsdatoen for Champions League

Lyon-presidenten hevder at klubben har fått bekreftet datoen.

Lyon-president Jean-Michel Aulas hevder at klubben har fått bekreftet at laget skal spille returkampen i åttedelsfinalen mot Cristiano Ronaldo og Juventus 7. august.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Returoppgjøret i åttedelsfinale i Champions League mellom Juventus og Lyon skal spilles i Torino for tomme tribuner 7. august, sier Lyon-president Jean-Michel Aulas.

– Kampen mot Juventus har blitt bekreftet for 7. august, sier Aulas til franske RTL.

Uefa har ikke enda bekreftet en oppstart av Champions League igjen, men uttalelsen til Aulas kan tyde på at det europeiske fotballforbundet nærmer seg en løsning.

Oppgjøret mellom Juventus og Lyon er en av fire returkamper som gjenstår i åttedelsfinalen i turneringen.

Les også

TV 2 sikret seg Champions League-rettighetene

Lyon tok første stikk mot Juventus, med hjemmeseier 1-0 i det første oppgjøret, før koronaviruset satte en stopper for fotballen verden over.

Viruspandemien satte også en stopper for den franske eliteserien, som i slutten av april valgte å avslutte sesongen med Paris St. Germain som seriemester. Det kan gjøre det vanskelig for franske lag å hevde seg i Champions League, mener Lyon-presidenten.

– Hvis vårt krav om gjenåpning av Ligue 1 mislykkes, vil Lyon og PSG bli knust av lag som har kunnet forberede seg, mener Aulas.

I tillegg til annen kamp i åttedelsfinalen mellom Juventus og Lyon, har heller ikke returoppgjørene mellom Manchester City og Real Madrid, Bayern München og Chelsea eller Barcelona og Napoli blitt spilt.

Paris St. Germain, Atlético Madrid, Atalanta og RB Leipzig er allerede klare for kvartfinalene i Europas gjeveste klubbturnering.

Publisert: