Ronaldo reddet Juventus fra pinlig tap

Juventus så ut til å tape hjemme mot byrival Torino, men seks minutter før slutt berget Cristiano Ronaldo 1–1 for hjemmelaget.

Cristiano Ronaldo reddet Juventus fra tap. Her etter at portugiseren scoret i storkampen mot Inter forrige helg. Foto: Roberto Bregani / AP / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Juventus er utvilsomt storebror i byen, men rival Torino viste ingen respekt mot den allerede suverene ligamesteren. Lillebror er også i ferd med å gjøre en kruttsterk sesong. Før sesonginnspurten er de med i kampen om mesterligaspill.

Etter 18 minutter måtte Cristiano Ronaldo & Co se gjestene ta ledelsen. Sasa Lukic stilnet hjemmepublikummet med sitt første Torino-mål.

Juventus står kun med to tap i ligaen denne sesongen, og presset på for å forhindre at det tredje kom mot Torino. Det så lenge ut som det skulle bli null poeng for storklubben, men like før slutt klarte de å sette inn utligningen.

Her jublet Torino-spillerne vilt for 1-0-scoringen til Sasa Lukic (til høyre).

Seks minutter gjensto å spille da Cristiano Ronaldo reddet hjemmelaget fra et flaut tap mot byrivalen. Han stanget inn utligningen og sørget for poengdeling.

Det var portugiserens 21. seriemål for sesongen. Han er to mål bak toppscorer Fabio Quagliarella.

Allerede for to uker siden sikret Juventus den italienske serietittelen. Det var klubbens åttende strake. Når tre serierunder gjenstår leder de den italienske toppdivisjonen med svimlende 19 poeng på Napoli.

Publisert:
  1. Cristiano Ronaldo

Mest lest akkurat nå

  1. Kun to elever igjen i klasserommet - resten er hjemme med korona

  2. Tor-Erlend (35) selger våt ved rett fra kløyvemaskinen: - Folk sikrer seg ved til neste vinter

  3. Vil ha bom mot russ og sextrafikk på landets lengste sandstrand

  4. Begynner med gjenbruk av brudekjoler: – Responsen har vært enorm

  5. Været skaper problemer i trafikken

  6. Koronapasient i 50-årene døde på SUS