Klopp vil forlate Liverpool når kontrakten går ut i 2024

Jürgen Klopp har gjort stor suksess som Liverpool-trener, men når hans nåværende kontrakt går ut har tyskeren lyst til å ta et friår.

Jürgen Klopp har hatt eventyrlig suksess i Liverpool. Nylig førte han klubben til sitt første seriemesterskap siden 1990. Foto: Phil Noble / X01988

  • NTB
Publisert: Publisert:

Heldigvis for Liverpool-fansen signerte den populære tyske treneren i desember en kontrakt med Merseyside-laget som strekker seg ut 2023-24-sesongen.

Men i et intervju med SWR Sport, gjengitt av blant annet Daily Mirror, meddeler Klopp at han har tenkt å ta en pause på ett år dersom han etter all sannsynlighet får bli i Liverpool ut kontrakten.

Planlegger friår

Klopps plan er at om fire år, etter ni år totalt som Liverpool-trener, ønsker han å «ikke gjøre noe i ett år».

Men etter sin planlagte pause fra fotballen er ikke den tyske treneren sikker på hvor eller om han kommer til å være trener.

– Kanskje en klubb, et landslag eller ikke noe i det hele tatt. Om fem år kan verden se veldig annerledes ut, sier Klopp.

Les også

Dansk trener med kjempesuksess i England: Klubben kan rykke opp etter 73 år utenfor toppdivisjonen

I 2019 ledet Klopp Liverpool til Champions League-triumf i Madrid. Foto: KAI PFAFFENBACH / X00446

Ønsker spesiell feiring

Men først ønsker treneren å fortsette å vinne titler med Liverpool. Etter å ha vunnet Champions League for ett år siden, ble klubbens første seriegull siden 1990 sikret i slutten av juni.

Premier League-tittelen måtte de vente ekstra lenge på etter oppholdet i fotballen grunnet koronapandemien. Koronaviruset setter også en stopper for en offisiell feiring med det første, men når situasjonen tillater det forteller Klopp at han ønsker å feire på en storslått måte.

– Vi kommer til å prøve å feire tittelen på en spesiell måte. Vil ønsker å feire livet. Folk kan nå planlegge lenger slik at de kan være der. Kanskje vi kan lage noe ut av det som aldri har skjedd før.

(©NTB)

Publisert:
  1. Jürgen Klopp
  2. Liverpool FC

Mest lest akkurat nå

  1. 22 bilister fikk bot ved Sola flyplass

  2. Randaberg-ordføreren ber regjeringen våkne i jakten på vaksiner: – De kaster bort tid på uvesentlige ting

  3. Slik skal møteplassen som startet som en pølsebu, bygges opp igjen etter brannen

  4. Overgrepssaken på Lye henlagt på grunn av bevismangel og alder

  5. Barn har fått påvist smittsom hjernehinne-betennelse

  6. Hanne Sørvaag har fått ny jobb