Ny Grytebust-konkurrent i FC København

FC København har hentet den svenske landslagskeeperen Karl-Johan Johnsson. Det betyr tøff konkurranse om keeperplassen for Sten Grytebust.

Sten Grytebust varter opp med redning på det norske landslaget. Nå får FCK-keeperen knalltøff konkurranse om keeperplassen i sin danske klubb. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Ståle Solbakkens København melder på Twitter at de har signert den svenske keeperen for fire år. 29-åringen kommer fra franske Guingamp.

Torsdag solgte den danske hovedstadsklubben keeperen Jesse Joronen til italienske Brescia. Derfor var det ikke uventet at en ny keeper ble hentet inn.

Les også

Sten Grytebust klar for FC København

– Etter salget trengte vi en sterk og solid erstatter. I Johnsson har vi fått en bunnsolid keeper med internasjonal erfaring som kjenner den danske ligaen godt, sier FCK-trener Ståle Solbakken.

Johnsson spilte i Randers i 2016 før han forlot klubben til fordel for spill i Italia. Han har også sju landskamper for Sverige.

Dermed har Solbakken to «ferske» keepere å velge mellom framover. Sten Grytebust spilte sist sesong for danke OB, men skifter denne sommeren til FC København.

Grytebust, som også har en fortid i Aalesund, har fire landskamper for Norge.

Publisert:
  1. FC København
  2. Sten Grytebust

Mest lest akkurat nå

  1. Per Inge Torkelsen er død

  2. «Klovnen er borte»

  3. Her kan du feire sankthans – i deilig sommervær: - Det kan neppe bli så mye bedre

  4. – Vi har mistet Norges modigste komiker

  5. Politiet rykket ut til knivslagsmål

  6. De solgte huset og gjorde noe de aldri hadde drømt om