Kristoff slått av nederlandsk spurtkanon i Spania

Nederlandske Dylan Groenewegen vant massespurten på første etappe av sykkelrittet Volta à la Comunitat Valenciana onsdag. Alexander Kristoff ble nummer tre.

Publisert: Publisert:

Alexander Kristoff innledet sesongen onsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

  • NTB

Onsdagens 180 kilometer lange åpningsetappe fra Castelló til Vila-Real endte som ventet med samlet spurt om seieren. Der var spurtsterke Groenewegen den sterkeste.

Alexander Kristoff satt godt med framme i feltet på de siste kilometerne og leverte også en meget solid spurt. På målstreken hadde han likevel to konkurrenter foran seg.

Les også

Kristoff føk opp i vekt under Tour de France. Her er forklaringen.

Les også

Tour of Norway er avlyst: – Veldig trist

Quick-Step-rytter Fabio Jakobsen ble nummer to.

Carl Fredrik Hagen skulle syklet etapperittet, men han kom ikke til start. Hans lag Lotto Soudal opplyser at nordmannen har pådratt seg en virusinfeksjon.

– Det er ingen dramatikk, kun et lett virus som gjør at kroppen ikke er helt i vater. Jeg tar ingen sjanser på denne tiden av året. Jeg håper å være raskt tilbake i trening og forberede meg til UAE Tour, sier Hagen selv til procycling.no.

Volta à la Comunitat Valenciana består av fem etapper. Torsdagens 2. etappe fra Torrent til Cullera er 181 kilometer lang.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Front­kolli­sjon på E39 i Lyngdal

  2. City Bistro legger ned etter 33 år: - Det er trist, men vi ser ingen annen utvei

  3. Haalands langspurt overskygget alt. Det gikk et gisp over fotballverdenen.

  4. Jakob Ingebrigtsen sikret seg kongepokalen

  5. Direkte: Hvem blir sykkelkongen av Champs-Elysées i Paris?

  6. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

  1. Alexander Kristoff