Vardy forlenget med Leicester

Spiller for seriemesteren også de kommende sesongene.

Jamie Vardy bøttet inn mål for Leicester. Det håper seriemesteren han fortsetter å gjøre.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Jamie Vardy ble symbolet på Leicesters enorme framgang forrige sesong, da de gikk fra dumpekandidat til seriemester på ett år.

Spissen som få år tidligere spilte i lavere divisjoner, banket lenge inn mål i hver eneste kamp og kjempet om toppscorertittelen hele sesongen.

Prestasjonene gjorde at Vardy ble attraktiv også for andre klubber, og ifølge britiske medier var serietoer Arsenal ledende i kampen om å sikre seg engelskmannen som akkurat nå spiller for England i EM.

Ville betale 250 millioner

London-klubben var villig til å betale utkjøpsklausulen på litt over 250 millioner kroner, men Vardu har nå bestemt seg for hva han skal gjøre de fire neste årene.

Torsdag kunngjorde Leicester på sin hjemmeside at Vardy har signert en ny fireårskontrakt med klubben.

«Leicester City har i dag blitt enige med Jamie Vardys representanter om å forlenge kontrakten med fire år», heter det i en uttalelse.

1,2 millioner i ukelønn

Ifølge britiske The Sun er den nye avtalen verdt 1,2 millioner kroner i ukelønn. Det gjør han til den best betalte spilleren i klubbens historie.

Klubben skriver videre at de håper det nå blir slutt på spekulasjonene om Vardys framtid. The Guardian skriver at avgjørelsen fører til at klubben håper på å beholde to andre nøkkelspillere, N’Golo Kanté og Riyad Mahrez.

Jamie Vardy scoret for England i gruppespillekampen mot Wales. Han kom til Leicester i 2012 for litt over 12 millioner kroner. Han har vært en av de aller viktigste brikkene i klubbens seriegull.

LES OGSÅ:

Publisert: