Deltagerne forteller: Derfor elsker vi Midnight Sun Marathon

Det finnes hundrevis av grunner til å være glad i MSM. Her er noen av dem.

Thor Henriksen (52) og Åse Henriksen (54): - Vi er med for første gang, og har brukt Tromsøkarusellen i vår som en oppladning for å være med på Mila her. Det å kjennes litt på stemninga i byen med så mange folk er godt. Å komme i bedre form betyr også mye, sier duoen som avslører at deler av lørdagen ble brukt til hagearbeid for å lade opp.
  • Rune Robertsen
    iTromsø
Publisert: Publisert:
Stian Martinussen (36) og Mai Kristin Næsje (38): - Jeg ble tvangspåmeldt av Mai Kristin i går. Oppladningen har for det meste foregått på sofaen sier Stian Martinussen. De tror begge at statusen MSM har skaffet seg handler mye om eksklusiviteten og det faktum at løpet er langt nord.
Hege Kolberg (46), Jeanette Nystrand (35), Kristin Størkersen (32) og Marina Lillehaug (35): Firkløveret representerer en løpeklubb fra Henningsvær og ser fram til starten på mila. - Du kan løpe i slike omgivelser som er her. Fjellene, sola, været og at det er en slik fantastisk løpefest. Vi har lagt en plan for at dette skal bli en fin tur. Vi har rett og slett løpeglede. sier de fire.
Dan-Sigurd Ludvigsen og Gari Garcia: Denne duoen jobber sammen i et heisfirma og spanske Garcia var innom på en jobbtur. - Det er blitt et veddemål på jobb om hvem som tør å stille, og derfor deltok vi denne gangen. Gari har vært 10 ganger i Tromsø uten at det har vært sol. Derfor var det endelig på tide, sier Ludvigsen i sola.
Salvatore Palumbo (45), Gabriele Masia (42), Ivan Ferrio (40) og Enrico Mercanti (41): - Dette var bursdagspresenten min, sier Ivan Ferrio, som for tre dager siden fylte 40 år og skal løpe sitt første halvmaraton.- Salvatore har løpt ni, Gabriele fem og Enrico tre maraton. Dette er mitt første, så det blir personlig rekord uansett. Jeg bestemte at vi skulle dra hit, for det var det løpet som var tettest i tid etter bursdagen min, sier Ferrio. Sammen løper de for laget Team Baladin.- Vi valgte Tromsø for det er en fantastisk område. Jeg forventet nydelig landskap når jeg løper. Det er jo helt utrolig nydelig her, sier italienerne entusiastisk.
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

MSM ble lørdag kveld arrangert for 28. gang i Tromsø. Med værgudene på sin side var det mange som kunne smile – i hvert fall før start. Vi snakket med noen av de nesten 6.000 deltagerne om hvorfor de mener løpet er en suksess.

Se hva deltagerne sier i bildeserien over.

LES ANDRE SAKER FRA MSM:

Glenn-Martin hjalp CP-rammede Peter til kanontid på mila: - Vi hadde vunnet allerede før startSe stor bildeserie fra MSM-MilaLomås jakter sensasjonell NM-medaljeYngvild vant - nå jakter hun flere rekorderMener kongeparet er grunnen til at det ikke blir satt ny deltakerrekord i årStortalentet Sigurd (17) knuste konkurrentene: - Dette var bare et koseløpSe bildeserie fra MinimaratonetHannah (12) ble deltaker nummer 100.000Se gigantisk bildeserie fra Labb og Line barneløpet
Publisert:
  1. Midnight Sun Marathon

Mest lest akkurat nå

  1. To personer er siktet for brannen på Dale

  2. Vil produsere strøm fra sin egen vindmølle - men Time kommune sier nei

  3. Moped­ulykke i Eiger­sund – lettere skadet

  4. Dekk­grossist fra Sand­nes run­der milli­arden – kjøper opp svensk sel­skap

  5. Kolumbus vil ordne midlertidig løsning på Fiskepiren

  6. Slakter spesielt to Viking-spillere: – Ikke levert i nærheten