Vurderer å vente til i sommer med å erstatte Selnæs

Bruttern: — Derfor har vi det ikke travelt.

Kåre Ingebrigtsen bedyrer at det ikke er noen hast med å få på plass en erstatter for Ole Selnæs.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

TRONDHEIM (adressa.no): Torsdag kveld var Ole Selnæs inne i sin aller første kamptropp for St. Etienne. 21-åringen kom ikke på banen, og nå ventes det at han kan få debuten mot Bordeauxpå søndag etter å ha sittet på benken mot Rennestorsdag.

Tilbake i Trondheim trener spillerne tøft før møtet med Byåsen lørdag. RBK har ingen planer om å roe ned intensiteten på trening før kampen, og kommer til å bruke hele troppen under vinterens første kamp.

Til den kampen er det ikke hentet inn noen erstatter for Selnæs. Skal man tro trener Kåre Ingebrigtsen rett, har det heller ikke noe hastverk.

— Det er veldig viktig for oss å hente rett spiller. Vi har så mye kvalitet i midtbaneleddet allerede, at det ikke haster. Vi skal gjøre en så grundig jobb som mulig, sier han til adressa.no, etter at venstreback Alex Gerbash er presentert som RBK-spiller.

LES OGSÅ: - Dette var en stor avgjørelse for meg

- Forsvant noen fra lista vår

Under oppholdet på Gran Canaria uttalte Bruttern at de ville vente til det internasjonale overgangsvinduet stengte før de gjorde noe mer i midtbanejakten.

Nå er vinduet stengt, og av det som kan ha vært aktuelle kandidater på Brutterns liste, skiftet blant annet Harmeet Singh klubb i siste liten. Han er klar for Midtjylland og dansk fotball.

Nå sier Bruttern at det kan drøye til sommervinduet før de finner «sin» mann:

— Ja. Det kan være at det ikke skjer noe før i sommervinduet. Det skjer i hvert fall ikke til helga, smiler han – og begrunner:

— Nå er vinduet stengt, og der fikk vi noen svar. Det forsvant noen fra lista vår i siste liten. Det gjør det enklere for oss i tiden som kommer. Samtidig er det utrolig viktig at vi handler riktig spiller. Vi har utrolig mye bra i klubben allerede, og har tid, forteller han.

Konradsen og Vihljalmsson

I lørdagens treningskamp får vi se hvem som går inn i Selnæs-rollen.

På Gran Canaria skisserte RBK-treneren at både Anders Konradsen og Matthias Vihljalmsson kan gjøre en jobb. Magnus Stamnestrø har også trent for fullt vinteren gjennom, og spilte to-tre kamper sentralt i fjor sommer.

Der får RBK-publikummet også se nyervervelsene Elbasan Rashani og Christian Gytkjær, mens Bruttern annonserte tidligere denne uka at Alex Gersbach neppe spiller, all den tid han var full av jetlag da han ble presentert onsdag.

Hør Adresseavisens Rosenborg-podkast her:

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk