Klassisk Liverpool-drakt i jubileumsåret

BLOGG: Liverpool fyller 125 år i 2017, og drakten for neste sesong er både klassisk og tidløs.

Den nye Liverpool-drakten.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

New Balance - og før det Warrior - har aldri gjort de store sprellene med førstedrakten siden de tok over som leverandør for Liverpool, men denne gang tas effektene helt ned - med fin effekt.

Halsen med den enkle røde stripen er en direkte henvisning til draktene fra tidlig 80-tall, da Liverpool kanskje hadde sine mest suksessrike år.

De tynne stripene, denne gang i rødt, henspiller også på 80-tallet, mens den litt mørkere rødfargen får eldre supportere til å nikke gjenkjennende.

EKSTERN LENKE: Liverpool-draktene gjennom historien

I det hele tatt: En vellykket og klassisk Liverpool-drakt, men likevel ikke så veldig nyskapende. Så gjenstår det å se om kvaliteten på laget matcher drakten.

Som den pessimisten jeg er, frykter jeg at drakten vil vise seg bedre enn laget. Ingen ting vil glede meg mer enn at drakten får vist seg fram i mesterligaen til høsten, men for meg er det kanskje mer realistisk å få se spillerne bære drakten når Liverpool ryker ut av Europa-ligaen i november.

Oppmerksomheten rundt den nye drakten var for øvrig såpass stor at lokalavisen Liverpool Echo kjørte eget livestudio om lanseringen.

Fire Liverpool-personligheter overrasket supportere med den nye drakten:

Hva synes du? Legg inn kommentar nederst på siden!

Publisert: