Sherwood: - Jeg er den beste manageren Tottenham har hatt

Likevel er det mye som tyder på at Tim Sherwood får fyken når sesongen er over.

Emmanuel Adebayor har fått en ny vår under Tim Sherwoods ledelse. Her hilser spissen til sin manager etter to nye scoringer mandag kveld da Sunderland ble slått 5-1 på White Hart Lane.
  • Kurt B.M. Haugli
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Det er som det alltid er rundt Tottenham. Ryktene svirrer, men klubben er taus.

Svært ofte har det vist seg at det har vært hold i ryktene. Det var det da André Villas-Boas fikk sparken tidligere i sesongen, det var det da Luka Modric ville bort og ryktene gikk lenge før Gareth Bale var blitt Real Madrid-spiller.

Flere relativt velinformerte nyhetskanaler i England meldte mandag at Tim Sherwoods tid som Tottenham-manager er over når sesongen er over. Da han tok over etter Villas-Boas fikk han en kontrakt som løper frem til sommeren 2015. ## Statistikken

Selv er Tim Sherwood klar på at han ikke er i ferd med å miste jobben. Han har i hvert fall ikke hørt noe om at noen andre skal ha jobben hans etter at sesongen er over.

— Jeg er den beste manageren klubben har hatt, sier Tim Sherwood.

Og han snakker trolig sant. I hans korte tid som Tottenham-sjef seiersprosent den beste noen Tottenham-manager har hatt. Han har tatt flere poeng enn Villas-Boas.

— Min statistikk i Premier League har vært den beste noen managere i denne klubben har prestert. Min vinnerprosent er best, sa en selvsikker Sherwood ifølge The Guardian.

Og har har helt rett. Fasiten sier 10 seire, to uavgjorte og fem tap, altså en seiersprosent på 58,8 i Premier League.

Bryr seg ikke

Tottenhams mektige sjef, Daniel Levy, har han ikke snakket så veldig mye med. Har Levy bestemt seg, så er Sherwood ferdig. Men han har ikke hørt stort fra den kanten.

— Spekulasjonene bryr jeg meg ikke om. Jeg har fått sjansen til å lede denne flotte klubbe og jeg skylder spillerne og tilhengerne å gjøre denne jobben profesjonelt, sier Sherwood.

Manager-spekulasjonene hadde i hvert fall ingen negativ innflytelse på lagets prestasjon i mandagens kamp. Tottenham vant mot bunnlaget Sunderland med 5-1. ## Følg Sportsdøgnet

Publisert:
  1. Engelsk fotball
  2. Tottenham Hotspur FC

Mest lest akkurat nå

  1. Kun to elever igjen i klasserommet - resten er hjemme med korona

  2. Fascinerande dokumentar om verdas vakraste gut

  3. Bensinprisen over 20 kroner i Stavanger

  4. Koronapasient i 50-årene døde på SUS

  5. Tor-Erlend (35) selger våt ved rett fra kløyvemaskinen: - Folk sikrer seg ved til neste vinter

  6. Vil ha bom mot russ og sextrafikk på landets lengste sandstrand