Moyes sendt på tribunen - forsynte seg med fansens potetgull

Den tidligere Manchester United-sjefen hylles på sosiale medier.

UTVIST: David Moyes ble utvist i cupkampen mot Villarreal. Da løp han opp på tribunen, der han ble trøstet med potetgull av fansen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

REAL SOCIEDAD — VILLARREAL 2-2 (2-3 sammenlagt)

Han var en fiasko i Manchester United, men i Real Sociedad er David Moyes i ferd med å bli en helt.

I kveld ble San Sebastian-klubben slått ut av Copa del Rey, men det er likevel en annen hendelse som får mest oppmerksomhet etter cupkampen.

Den tidligere Everton- og Manchester United-manageren var svært misfornøyd med en offsideavgjørelse i det 81. minutt av hjemmekampen mot Villarreal, pådro seg dommerens vrede og måtte forlate spillerbenken.

Populært på Twitter

Real Sociedad-sjefen svarte med å løpe opp på tribunen og sette seg sammen med noen av hjemmesupporterne.

Der ble han tilbudt snacks. Moyes tok seg litt potetgull, men takket pent nei da han ble tilbudt noe som så ut til å være nøtter.

Den meget underholdende hendelsen ble kjapt snappet opp på sosiale medier. Både videoer og bilder av Moyes som spiser potetgull, går som en farsot på Twitter (se video nederst i saken) og Real Sociedad-sjefen hylles.

Villarreal til kvartfinalen

Villarreal hadde ett måls ledelse fra første kamp og tok ledelsen to ganger på Anoeta i San Sebastian. Gerard Moreno og Giovani scoret de viktige bortemålene som gjorde at Real Sociedad trengte fire mål for å gå videre.

Vela og Granero scoret en gang hver, men flere ble det ikke selv om Villarreal måtte avslutte kampen med ni mann etter at Mateo Musacchio ble utvist. Kampen endte 2-2, og Villarreal er i kvartfinalen.

(100% Sport/NTB)

Publisert: