Mourinho: - I juli er jeg tilbake

José Mourinho mener han må få en fullverdig sesongoppkjøring med sin nye klubb, men sier at han ikke har hørt noe fra Manchester United.

José Mourinho sier han er tilbake i trenermanesjen til sommeren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Den portugisiske manageren var tilbake på sidelinjen på Azteca Stadium i Mexico By for å lede et FIFA-legendelag med blant andre Ronaldinho og Fabio Cannavaro mot et mexicansk all-star-lag onsdag.

Der ble han spurt om fremtiden og om en ny managerjobb frister.

— Selvsagt savner jeg det. I juli er jeg tilbake. Vi er i mai, så mai til juli er ingenting. Jeg nyter livet med familien min, men i juli er jeg tilbake, sier Mourinho.

Les også

Dette venter Jørn Andersen i Nord-Korea: – Han må passe seg

På spørsmål om når en ny kontrakt bør være signert, svarte 53-åringen:

— 30. juni, det er fint.

Vet ingenting om United

Den tidligere Chelsea-manageren er sterkt linket til jobben i Manchester United, hvor en presset Louis van Gaal står i fare for å få sparken. Laget tapte 2-3 for West Ham onsdag og er avhengig av at Manchester City ikke tar poeng i siste serierunde for å klare topp fire.

— Jeg vet ikke noe om det, sa Mourinho, da han ble spurt om United-jobben.

- Vanskelig å komme til ny klubb

— Det vil uansett bli vanskelig å komme til en ny klubb siden en del av arbeidet klubbene må gjøre allerede vil være gjort, sier portugiseren og gir et eksempel fra tiden i Chelsea.

Les også

Nordmann blir sportsdirektør i israelsk storklubb

— Klubber har også en kommersiell side, en markedsavdeling som er involvert i alt, så om en ny manager ankommer en klubb i mai eller juni så er det vanskelig å gjøre noe med det som er bestemt.

— Når det gjelder det å finne nye spillere så gjøres det også under hele sesongen. Alle kjenner alle, så det er ikke bare å finne nye talenter i for eksempel fotball-EM. Det handler mest om velge de spillerne du tror trengs til ditt lag.

(©NTB)

Publisert: