Mike Tyson mistet datteren: – Jeg vet ikke hvordan hun døde, og jeg vil heller ikke vite det

Boksestjernen snakker ut om ulykken på tredemøllen i 2009.

Mike Tyson snakker ut om datterens dødsfall.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Mike Tysons boksekarrière er historisk. Han var 20 år da han vant sin første verdensmestertittel, og skulle senere regjere som ubestridt tungvektsverdensmester.

I et intervju med tyske Die Welt snakker imidlertid bokselegenden også om en svært tung periode i livet.

Kalenderen viste 25. mai 2009. Plutselig gjorde Tysons sønn, syv år gamle Miguel, et grusomt funn. Han så søsteren Exodus (4) ligge livløs med en snor fra en tredemølle rundt halsen.

Syvåringen ropte på moren, Tysons daværende kone Xochitl. Ambulansen kom raskt til stedet, men livet til lille Exodus sto ikke til å redde. Hun døde på sykehuset dagen etter.

Les også

VM-stjernen tatt på fersken: Her fanger TV-kameraene opp jukset under vannet

– Jeg vil ikke vite hvordan hun døde

Mike Tyson (51) var ikke i huset da tragedien inntraff. Tiden som fulgte ble den aller tøffeste i livet hans.

– Jeg vet ikke akkurat hvordan hun døde, og jeg vil heller ikke vite det. Men jeg er ikke sur på noen. Uheldigvis døde hun som fireåring, sier Tyson til Die Welt.

– Hun ble kvalt på en tredemølle. Jeg prøver å være en god far i dag, og hjelpe og passe på barna mine så godt som mulig, fortsetter han.

Prioriterer barna

Etter at han la opp som proffbokser i 2005, har Tyson skapt gjentatte skandaleoppslag. Han har blant annet blitt dømt for voldtekt, promillekjøring og narkotikabesittelse.

I dag lever bokselegenden et roligere liv. Tyson er ikke lenger avhengig av alkohol eller narkotika, forteller han selv. Bokselegenden har åtte barn, fire gutter og fire jenter. Det er nå hovedprioriteten hans.

– Jeg følger dem til skolen når de trenger det. Den eldste er i dag 27 år, og den yngste er seks.

Publisert: