Zucca med assist da Rangers gikk på tungt tap

New York Rangers tapte 4–5 hjemme mot Florida Panthers.

New York Rangers gikk på et smertefullt tap på hjemmebane da Florida Panthers vant 5–4 i Madison Square Garden. Her er Panthers' målvakt James Reimer i duell med Rangers-spillerne Nick Holden og Kevin Hayes.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Etter fire strake seiere og åtte kamper vunnet på rad på hjemmebane, lå alt til rette for Rangers, men gjestene fra Florida klinket til allerede i første periode med en 3-0-ledelse på isen i Madison Square Garden.

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist ble satt på benken etter å ha sluppet inn tre mål på seks skudd i første periode.

35-åringen var på isen i nær 17 minutter, mens lagkamerat Ondrej Pavelec voktet buret i noe over 42 minutter.

Les også

Zucca med assist da Rangers vant på straffer

Sen avgjørelse

Andre periode gikk i vertenes favør som satte tre pucker i buret bak James Reimer. Panthers nøyde seg med en scoring.

I siste periode utlignet Rangers og det sto 4–4 mellom de to lagene like før kampslutt.

Men med kun litt over ett minutt igjen av kampen sendte Denis Malgin pucken i nettmaskene. Dermed kunne Florida Panthers dra hjem med en 5-4-seier i bagasjen.

Mats Zuccarello noterte seg for én målgivende pasning mot Florida Panthers, men det holdt ikke til seier. Her fra en kamp tidligere denne måneden.
Les også

Zuccarello: - Jeg skal ikke bort fra Rangers

Zucca-poeng

Mats Zuccarello hadde en assist som kom med den første Rangers-scoringen fire minutter ut i andre periode, signert J.T. Miller.

Tapet kom etter at New York Rangers vant 4–3 på straffer i møtet med Vancouver Canucks på hjemmebane for noen dager siden.

Publisert: