Tredje strake seier for Zucca og Rangers

Måtte kjempe hardt for poengene mot Florida Panthers.

Mats Zuccarello kom ikke på scoringslisten mot Florida Panthers natt til søndag. Her med lagkamerat J.T. Miller etter en tidligere kamp.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Mats Zuccarello og hans New York Rangers kjempet hardt og vant til slutt 5-4 etter forlengning i den spennende NHL-kampen mot Florida Panthers natt til søndag.

Kevin Shattenkirk ble helten da han satte inn 5–4 et drøyt minutt ut i forlengningen. Dermed fortsetter den gode trenden for Rangers, som innledet sesongen skrekkelig med det ene tapet etter det andre.

– Vi er på rett vei. Samtidig kan vi ikke lene oss tilbake og tenke at alt nå er i orden. Vi må fortsette å bygge videre på dette. Vi har nå møtt noen gode lag på bortebane og lever gode kamper. Nå må vi fortsette å være stabile, og da blir det mange seirer, sa matchvinneren etter kampen.

Zuccarello var på isen i 17.55 minutter og hadde fire skudd på mål. 30-åringen var ikke involvert i noen av Rangers-scoringene. Nordmannen står med tre mål og sju assists så langt i høst.

Les også

Zuccarello og Rangers vant timer etter terrorangrepet: – Hadde lyst til å gi alle en god følelse

En målløs åpningsperiode ble avløst av en svært underholdende og fartsfylt midtperiode i Florida. Colton Sceviour sørget for kampens første mål tre minutter ut i perioden. Nick Holden utlignet så for Rangers snaut fem minutter senere, før Scevior var på plass igjen og sørget for 2-1-ledelse til Panthers.

Ett minutt før slutt i annen periode utlignet matchvinner Shattenkirk til 2–2.

I siste periode scoret begge lag igjen to ganger hver. Michael Grabner og Rick Nash for gjestene Rangers, mens Keith Randle og Vincent Trocheck scoret for Panthers og sikret 4-4 etter tre perioder.

Shattenkirks 5-4-scoring var hans ellevte målpoeng for sesongen. Det er tredje mest i klubben – ett poeng foran Zuccarello.

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist gjorde 30 redninger i kampen og bidro sterkt til seieren.

– Det var en bra kamp mellom to lag som kjempet hardt, sa svensken.

J.T. Miller noterte seg for tre målgivende pasninger for Rangers.

(©NTB)

Publisert: