Tidligere Liverpool-manager tilbake til Premier League

Brendan Rodgers i ferd med å forlate Celtic til fordel for Leicester.

Brendan Rodgers forlater Celtic for å bli manager i Leicester, melder britiske medier.
  • sjur.natvig@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Bare en drøy time før den viktige hjemmekampen mot Brighton har Leicester kunngjort at Brendan Rodgers er klubbens nye manager.

Rodgers tar over laget etter kampen mot Brighton og leder Leicester-spillerne mot Watford lørdag. Ansettelsen skjer bare to dager etter at Claude Puel fikk sparken. Leicester har ikke vunnet en kamp siden 1. januar.

– Jeg er veldig glad for nå å være trener for denne fantastiske fotballklubben. Forhåpentligvis kan vi, med min erfaring og talentet i spillergruppen, være suksessfulle sammen, sier Rodgers i en videosnutt lagt ut på Leicesters Twitter-konto.

Les også

Sikret etterlengtet Leicester-seier

– Jeg er veldig privilegert og stolt over å være her som Leicester-manager. Jeg skal vie livet mitt for at supporterne skal bli fornøyde, sier han til klubbens nettsted.

Samtidig er det klart at Neil Lennon går inn som midlertidig manager i Celtic. Han var Celtic-manager i fire sesonger fram til han ga seg i 2014.

Den tidligere Liverpool-manageren Rodgers etterfulgte Ronny Deila som Celtic-manager i mai 2016. Med den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer blant hans mest betrodde spillere har Celtic vunnet samtlige hjemlige titler i hans tid i klubben.

Han tar med seg assistentene Kolo Touré og Chris Davies til klubben. 46-åringen har undertegnet en kontrakt som strekker seg til juni 2022.

(©NTB)

Publisert: