Rooney ut mot spekulasjonene: – Jeg blir i United

Manchester United-kaptein Wayne Rooney sier i en uttalelse at han blir hos "de røde djevlene". Engelskmannen har vært koblet vekk fra klubben.

Wayne Rooney hevder at han bli værende i Manchester United.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Rooney er blitt koblet til kinesiske klubber de siste ukene. Nå slår 31-åringen fast at han ikke kommer til å forlate Manchester-laget med det første.

Les også

Manchester United enkelt videre i europaligaen med ti mann

– Det har vært interesse fra andre klubber, noe jeg er takknemlig for, men jeg ønsker å stanse spekulasjonene rundt min framtid. Jeg blir i Manchester United, sier Rooney til manutd.com. Han presiserer imidlertid ikke hvor lenge han ser for seg å bli værende.

Les også

Engelsk presse: Wayne Rooney drar til Kina og dobler lønnen

Søndag spiller United ligacupfinale mot Southampton på Wembley i London. José Mourinhos mannskap er fortsatt med i FA-cupen og europaligaen, og laget håper i tillegg på en topplassering i serien.

– Laget kjemper på fire fronter, og jeg håper å bidra til suksess. Dette er en spennende tid for klubben. Jeg vil være en del av det, sier Rooney, som kom til United fra Everton tilbake i 2004.

Flere engelske medier spekulerer i at Rooney uansett kommer til å forlate United til sommeren. Det gjenstår å se. Kontrakten hans løper ut 2018/2019-sesongen.

(©NTB)

Publisert: