Mourinho forlenget med Manchester United: – Jeg elsker spillerne mine

José Mourinho har forlenget sin kontrakt som Manchester United-manager slik at den gjelder til 2020, meldte klubben torsdag.

Manchester United-manager José Mourinho har signert en ny kontrakt som gjelder til 2020.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Mourinho ble i fjor den første Manchester United-manager noensinne som vant et viktig trofé i sin første sesong, og debutsesongen endte med to trofeer.

Det ble triumf både i ligacupen og europaligaen. Portugiseren begynte i jobben i 2016.

– José har allerede oppnådd en god del som United-manager, og jeg er henrykt over at han har gått med på å forlenge sine forpliktelser til minst 2020. Hans arbeidsmoral og profesjonalitet er eksepsjonelle, og han har omfavnet klubbens ønske om å hente unge spillere med kvalitet opp i førstelaget, sier daglig leder Ed Woodward til klubbens nettsted.

– Han bringer energi og målbevissthet i alt han gjør, og jeg er sikker på at han vil fortsette å skape resultater for klubben og våre tilhengere.

Les også

Sanchez klar for United: – Jeg kunne ikke avslå sjansen til å jobbe med Mourinho

Rett mann

Mourinho sier seg stolt og beæret over å være Manchester United-manager.

– Jeg vil takke eierne og herr Woodward for at de anerkjenner mitt harde arbeid. Jeg er glad for at de mener jeg er rett manager for denne store klubben i overskuelig framtid, sier han til nettstedet.

– Vi har lagt lista høyt med vår suksess i fjor, men det er så høyt jeg venter at mine lag skal sikte. Vi skaper betingelser for en strålende og suksessrik framtid.

Les også

United-stjerne har bestemt seg for å legge opp. Får plass i trenerteamet

En ære

Han takker spillerne og støtteapparatet for deres del i suksessen.

– Uten deres empati og vennskap ville ikke dette vært mulig. Jeg elsker mine spillere, og det er en fryd å vite at vi skal være sammen i minst tre år til, sier han.

– Jeg kan heller ikke unnlate å takke tilhengerne for deres støtte, og for at de fikk meg til å føle meg hjemme så raskt. Å være manager i Manchester United er en ære hver dag, og jeg er veldig glad.

Det har vært interesse fra Paris Saint-Germain tidligere i vinter, men portugiseren fortsetter karrieren i Premier League.

Publisert: