Dommeren innrømmer at Balotelli aldri skulle blitt utvist

Mario Balotelli scoret og fikk rødt kort. Nå kan det røde kortet bli strøket.

Balotelli har nettopp scoret matchvinnermålet, og feirer i baris. Da kom det første gule kortet fra dommeren.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Mario Balotelli er glohet i Frankrike om dagen. Bare tre spillere har scoret flere mål enn den italienske spissen, som signerte for Nice på overgangsvinduets siste dag. Laget hans leder Ligue 1, ett poeng foran Monaco.

LES OGSÅ:

Les også

Balotelli scoret og ble utvist: - Jeg skjønner ikke hvorfor

I søndagens kamp mot Lorient kom Balotelli nok en gang i søkelyset. I det 86. minuttet serverte han en perle av et mål, og ble matchvinner. I feiringen etter målet tok han av seg skjorta, og ble gitt det gule kortet.

tb6e7a24.jpg

I kampens siste minutt havner han igjen i dommerens søkelys.

TV-bildene viser at Balotelli og Lorients Valentin Eysseric havner i en duell nær cornerflagget. Spillerne står svært nær hverandre, og dommeren må ha tolket det som de var i ferd med å gå i tottene på hverandre. Han gir derfor begge spillerne gult kort for episoden.

LES OGSÅ:

Les også

Balotellis agent raser mot Liverpool: - Klopp er en drittsekk

I ettertid har dommeren Olivier Thual erkjent at de gule kortene ikke skal ha blitt gitt. Det skriver den franske avisen L´Equipe.

— Olivier Thual har sett kampen, og han erkjente at de to gule kortene var forhastet, og at de aldri skulle blitt gitt, sier den tekniske direktøren for dommerne i Frankrike Pascal Garibian til L´Equipe.

Det var sporten.com som omtalte saken først i Norge.

Disiplinærkomiteen i Ligue 1 skal avgjøre om det røde kortet skal bli strøket. Hvis det gjøres er spissen klar for møtet med Lyon etter landslagspausen.

Publisert: