I kveld stenger overgangsvinduet: – Blir jeg byttet bort, ser jeg positivt på det

Mats Zuccarello mener det er en vinn-vinn-situasjon uansett om han blir eller forsvinner fra New York Rangers

Mats Zuccarello og New York Rangers sliter om dagen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

New York Rangers – Detroit Red Wings 2–2 (2–3 etter ekstraomganger)

Natt til mandag gikk Rangers på sitt syvende strake tap da Detroit Red Wings sikret 3-2-seier kun sekunder før slutt av overtiden.

Rangers har slitt tungt denne sesongen og skal slite med å redde en plass i sluttspillet. Klubben er ventet å måtte kvitte seg med flere profiler før overgangsvinduet stenger mandag. Også Zuccarellos fremtid er usikker. Overgangsvinduet i NHL stenger mandag klokken 21 norsk tid.

Les også

Den svenske legenden hevder han lurte Zuccarello trill rundt i årevis: – Han hadde ikke kontroll

Positiv

– Jeg håper selvfølgelig jeg er Rangers-spiller (etter overgangsvinduet har stengt), det er ingen som vil bli byttet bort. Men blir jeg byttet bort, ser jeg positivt på det, selvfølgelig. Det er vinn-vinn, sa Zuccarello til VG etter kampen.

Det var gjestene Red Wings som kom best i gang i nattens kamp. Syv sekunder før den første perioden var over, scoret Andreas Athanasiou. Darren Helm la på til 2–0 4.31 minutter ut i midtperioden.

J.T. Miller reduserte for Rangers like etter, og Jesper Fast utlignet for vertene drøyt halvveis ut i den siste perioden.

Frustrert

Angriper Ryan Spooner kom til New York-klubben fra Boston Bruins etter å ha blitt tradet med Rick Nash søndag. Han gikk rett inn i laget og sto for målgivende pasning ved begge Rangers-scoringene i Madison Square Garden. Likevel ble det tap på overtid, lagets syvende på rad.

– Man blir frustrert, går og tenker på det, og det går utover motivasjonen i ny og ne, selv om det ikke skal det. Men, som jeg har sagt før, vi er mennesker med tanker og følelser vi også, sa Zuccarello om situasjonen klubben er i etter sin 445. NHL-kamp for Rangers.

30 år gamle Mats Zuccarello var på isen i 21.30 minutter og hadde to skudd på mål – i det som kan ha vært hans siste kamp for newyorkerne.

(©NTB)

Publisert:
  1. Mats Zuccarello

Mest lest akkurat nå

  1. Store endringer i korona­regimet: Dette er de nye reglene

  2. Når kommer vinteren, egentlig?

  3. Leger ved sykehuset slår alarm: 21 personer alvorlig skadd på elsparkesykkel de siste to årene

  4. Hund falt ned i dypt hull på Våland

  5. De åpnet nytt hotell, så kom koronaen. Nå dobler de igjen

  6. Turen på elsparkesykkel endte på legevakten for Malin (22)