Zucca-mål hjalp ikke Rangers på bortebane

New York Rangers' Mats Zuccarello scoret mot Florida Panthers på bortebane lørdag, men det holdt ikke til seier. Kampen endte 4-3 til vertene.

New York Rangers' Mats Zuccarello i duell med Florida Panthers' Mike Matheson. Foto: Wilfredo Lee / AP / NTB scanpix
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Panthers snudde det som så ut til å bli en målløs første periode til en ledelse, da de satte pucken i nettet rett før pause.

Etter drøye åtte minutter inn i andre periode fikk hjemmelaget sin andre nettkjenning. Kort tid etter scoret Zuccarello med assist fra Neal Pionk og Ryan Spooner, men det ble ikke flere mål i denne perioden. Panthers beholdt dermed ledelsen da lagene gikk til andre pause.

Les også

Endelig seier for Zuccarello og Rangers - unngikk bunnrekord i NHL

17 sekunder inn i tredje periode sørget Rangers' Mika Zibanejad for utligning. Men det gikk ikke engang et minutt før Panthers tok ledelsen igjen. Drøye sju minutter etter periodestart utlignet Rangers' Kevin Hayes igjen og dermed var det duket for en kampthriller på vertenes hjemmebane BB&T Center.

Les også

Zuccarello fortsetter i Rangers og kan bli kaptein

Etter målløs overtid måtte kampen avgjøres på straffekonkurranse. Zuccarello var første mann ut og satte pucken i nettet. Det gjorde også Panthers' Aleksander Barkov og Vincent Trocheck og dermed endte kampen 4-3 til hjemmelaget.

Zuccarello var 19 minutter på isen og hadde i tillegg til scoringen sin fire skudd på mål.

Publisert: