Hovland klatret i PGA-turnering

Viktor Hovland gikk en runde på par på tredje dag av PGA-turneringen i Orlando lørdag. Etter sine 18 hull hadde han klatret 18 plasser på resultatlista.

Publisert: Publisert:

Viktor Hovland endte lørdagens runde på par. Foto: John Raoux / AP / NTB scanpix

  • NTB

Ekeberg-gutten kom seg så vidt blant de 65 beste som klarte cuten fredag. Dagen etter fulgte han opp med nok en runde med mange birdies, men nok en gang flere bogeys.

På de 18 hullene Hovland gikk på nest siste dag av turneringen ble det seks birdies, seks bogeys og seks par. Nordmannen står med det på tre slag over par i løpet av turneringen.

Det betyr likevel at nordmannen kommer noen plasser oppover på resultatlisten etter at flere spillere sviktet. Rob Oppenheim gikk en runde på hele elleve over par og det var flere andre som slet.

Les også

Hovland slet seg videre i PGA-turnering

Hovland åpnet ujevnt med bogey og birdie nesten annenhver gang på de første ni hullene. Det startet med en bogey på de siste ni hullene, men med tre strake birdies begynte det å se bra ut for 22-åringen.

Dessverre ble det ingen flere birdies for det norske golfhåpet. Med to bogeys og tre par på de siste fem hullene endte nordmannen opp på par for dagen.

Fjerde og siste dag av turneringen spilles søndag. Britiske Tyrrell Hatton og sørkoreanske Sung Kang går ut i ledelsen når de skal ta fatt på kveldsrunden.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Seilbåt kan bli solgt som hittegods

  2. Stavanger og Sandnes var blant de hardest rammede byene da koronaviruset spredte seg i Norge. Så snudde det brått

  3. Ny bartender koronasmittet i Haugesund: Alle nattklubbgjester må i karantene

  4. – Umulig å teste ferjepassasjerene

  5. Legene i Strand: Fastlegeordningen kan kollapse snart

  6. Arrangøren kan miste skjenkeløyvet etter knusende smittevern-kritikk

  1. Golf
  2. Viktor Hovland