Mourinho får gjennomgå i britiske aviser: - En sesong full av smålige reaksjoner

Chelsea-trener José Mourinho må tåle å se seg selv på baksiden av dagens engelske aviser, dagen etter tapet mot West Ham.

José Mourinho (markert med rød ring) ble sendt på tribunen mot West Ham. Angivelig fordi han prøvde å bryte seg inn i dommergarderoben i pausen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

For ikke bare ble det et noe pinlig 2-1-tap for West Ham, etter at Andy Carroll stanget inn seiersmålet.

I pausen skal José Mourinho angivelig ha forsøkt å ta seg inn i dommergarderoben, for å vise sin misnøye med at Nemanja Matic fikk sitt andre gule kort like før pause.

Les også

Rasende Mourinho sendt på tribunen da Chelsea tapte

Portugiseren ble sendt på tribunen, og måtte se Carrolls matchvinnermål sammen med jublende West Ham-tilhengere.

Klubben vil bli straffet

Etter kampen nektet Mourinho å snakke med pressen, og kaptein Gary Cahill måtte ta seg av den jobben.

Slik ser søndagsutgaven av Daily Mirror ut etter Mourinhos nyeste påfunn.

Dermed er det ikke uventet at Chelsea-fansen våkner opp til avisforsider dekket med Mourinho-stoff. Blant andre skriver Daily Mail at José Mourinho er på randen, og at han og klubben kan forvente seg at forbundet tar affære etter det røde kortet og forsøket på å påvirke dommeren.

Les også

Hangelands feilpasning sendte Leicester-spissen inn i eksklusiv klubb

— Klubben vil automatisk få en bot fra det engelske fotballforbundet, for å ha mottatt sju gule kort i en kamp, i tillegg til det røde kortet til Mourinho og hans assistenttrener Silvini Louro. Klubben vil også bli straffet for at Mourinho ikke gjennomførte det obligatoriske intervjuet etter kamp, skriver Daily Mail, som antyder at kommende søndags kamp mot Liverpool vil bety ekstra mye for 52-åringen.

Søndagsutgaven av Daily Mirror har valgt en kreativ bruk av blinkskuddet av en deppa Mourinho midt blant jublende West Ham-fans. "Hvor er Waldo?", skriver avisen, med henvisning til den populære barnebokfiguren.

— Å ignorere pressen hjelper ingenting

The Independent skriver at det har vært rykter om at Chelsea-manageren har mistet garderoben, men at Chelsea tross alt ikke spilte noen dårlig kamp og at spillerne så ut til å ville kjempe for æren og for sin manager.

— Når det er sagt. Mourinho prøver ikke akkurat å gjøre denne situasjonen bedre. Chelsea var uten sin leder en hel omgang, og det gir definitivt problemer når man skal velge taktikk og bytter, skriver avisen, og legger til:

Les også

Skulle bli Premier League-klubbens redningsmann - nå håper han på en overgang til nivå fire i Spania

Daily Star sin søndagsutgave

— Det å ikke snakke med media, og dermed ikke fansen, er den siste smålige reaksjonen i en sesong full av dem. Alle vil høre tankene hans rundt kampen, og å ignorere det hjelper ingenting, skriver The Independent.Nå er spørsmålet om det rette for klubbens eier Roman Abramovitsj er å kvitte seg med Mourinho. Sportsredaktør i Daily Mail, Charlie Skillen, skriver på Twitter at han tror å sparke Mourinho vil være det verste utfallet av denne situasjonen.

— Hvor i all verden fortsetter man da, skriver Skillen.

Fotballekspert Ian Macintosh skriver for ESPN at det er første gang denne sesongen at Mourinho ser sårbar ut.

— Enn så lenge forventer man at Abramovitsj venter og ser an situasjonen. Men i bakgrunnen kan vi forvente at det blir lagt planer. Dette er nå en skikkelig krise, skriver Macintosh.

Chelsea har hatt en svak start på sesongen, og ligger i skrivende stund på 15. plass i Premier League. 11 poeng bak ledende Arsenal.

Det er super-søndag i Premier League, og du kan følge alle kampene direkte her!

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk