Storkamp i vente for Thorstvedt

Kristian Thorstvedts Genk møter den ukrainske storklubben Sjakhtar Donetsk i den tredje kvalifiseringsrunden i mesterligaen.

  • NTB
Publisert: Publisert:

Krsitian Thorstvedt og Genk møter ukrainsk motstand i mesterligakvalifiseringen. Her er den tidligere Viking-spilleren i aksjon for det norske landslaget. Foto: Geir Olsen

Oppgjøret mellom Genk og Sjakhtar er bare en av to oppgjør som er helt klar etter trekningen, ettersom flere av lagene som er aktuelle for tredje runde må gjennom den andre kvalifiseringsrunden først.

To av de lagene er Henning Bergs kypriotiske klubb Omonia, som nylig hentet inn Mikkel Diskerud, og laget som slo ut Bodø/Glimt i den første kvalifiseringsrunden, Legia Warszawa.

Hvis Omonia tar seg videre mot Dinamo Zagreb og Legia slår ut Flora Tallinn, møtes lagene i den tredje kvalifiseringsrunden. Vinneren der går til fjerde og siste kvalifiseringsrunde for å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League.

Jo Inge Bergets Malmö ble trukket mot den skotske mesteren Rangers i tredje runde, om svenskene tar seg videre mot HJK.

Omar Elabdellaouis Galatasaray møter enten Celtic eller danske Midtjylland, hvis den tyrkiske klubben tar seg videre til tredje runde. (NTB)

Publisert:
  1. Fotball
  2. Mesterfinalen menn

Mest lest akkurat nå

  1. Berisha-dobbel sendte Viking videre i cupen: - Vi hadde kontroll

  2. Derfor bør du tenke deg om to ganger før du hopper i sjøen like etter at det har regnet

  3. De lyseblå må ut i ekstraomganger

  4. Ser du hva sauen har i munnen? - Bonden ble veldig glad da vi ringte

  5. Henter gammel kjenning fra toppfotballen

  6. Viking holdt nullen mot Djerv