Sandnes-treneren med hårføner etter stortap: – Vi kommer ikke til å overleve om vi fortsetter slik

Trener Dalibor Sedjak var ikke nådig overfor sine gutter etter åttemålstapet for Bækkelaget søndag.

IKKE FORNØYD: - I dag fikk guttene en hårføner av meg, dersom de ikke våkner av den nå kommer de aldri til å gjøre det, sier Dalibor Sedjak, trener for Sandnes.
  • Anders Boine Verstad
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

BÆKKELAGET – SANDNES 30–22

Mangel på holdninger og en tropp som ikke lystret til kampplanen gjorde at Sandnes-guttene gikk på sitt fjerde sure tap etter at de ble overkjørt i søndagen kamp mot Bækkelaget.

– De var uansvarlige og tok ikke vare på sjansene. I dag virket det som om spillerne ikke ville nok, sier en oppgitt Sedjak til Aftenbladet etter kampen.

– I dag fikk guttene en hårføner av meg, dersom de ikke våkner av den nå kommer de aldri til å gjøre det, legger Sedjak til.

Trenger minst 14 poeng

På den andre siden av banen utnyttet Oslo-guttene derimot de høye og kraftige spillerne for å sette flere susere bak Sandnes-keeper Simen Murvold Stava, som forøvrig ble kåret til banens beste for bortelaget.

Til tross for bra keeperspill så er det ikke her kampen vinnes. Fremover virket det som om flere av Sandnes-spillerne manglet motivasjon.

Nå advarer Sedjak sine soldater om at de ikke kommer til å overleve i håndballens høyeste nivå dersom de fortsetter på denne måten.

– Vi kommer ikke til å overleve med 8 poeng, vi trenger minst 14 til 16 poeng. Dersom de ikke begynner å ta det innover seg nå, så hører vi ikke hjemme i eliteserien, sier Sedjak.

Fjerde strake tap

Kampens første stikk gikk til Bækkelaget og ledelsen tok de godt vare på.

Begge lag hadde derimot en hel rekke med tekniske feil og feilpasninger i åpningsminuttene i søndagens kamp.

Blåtrøyene fra Sandnes fortsatte å bomme ut omgangen.

I andre omgang satte vertene fra hovedstaden gassen i bånn fra start, og var oppe i en sjumålsledelse halvveis ut i andre omgang.

Ledelsen som hjemmelaget hadde bygd opp klarte ikke Sandnes å knappe innpå. Dermed var tapet et faktum for gjestene - det fjerde i rekken.

Kampfakta:

Bækkelaget – Sandnes 30 – 22

Pause: 15 – 11

Dommere: Jo Are Johannessen, Tom Larsen

Utvisninger: Bækkelaget: 2 X 2 min, Sandnes: 2 X 2 min.

Toppscorer: Emil Midtbø Sundal, 11 mål (Bækkelaget).

Sandnes lag: Simen Murvold Stava, Bjørnar Waalan Roth - Lars Sigve Hamre (2), Harald Willumsen (1), Morten Linder (3), Eirik Torjusen (1), William Aar (2), Martin Hare (3), Fredrik Aksland, Abel Nagy (2), Eivind Erland Gade (1), Anders Krognes Gjevik, Simen Sagli, André Ellertsen (3).

Publisert:
  1. Håndball
  2. Sandnes

Mest lest akkurat nå

  1. Thor Inge og Greta bur i eit 50 år gammalt hus som enno ser ungt ut

  2. Ingenting rocket på Sandnes’ nye festplass

  3. Vil gi billig strøm til 2000 hytter

  4. Travel natt for politiet

  5. Hele livet lurte Tor på hva som skjedde da faren styrtet i døden med jager­fly. Så opprettet kona en hemmelig kon­takt

  6. Ydmyk Østbø om egen revansj: – I Viking setter vi laget foran oss selv