Her smadrer tennisesset racketen i sinne

Det kokte over for tysker i Australian Open. - Jeg var veldig sint, sier Alexander Zverev.

Her koker det fullstendig over for Alexander Zverev under 4. rundekampen mot Milos Raonic.
  • sindre.trygsland@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

4.-seedede Alexander Zverev mistet besinnelsen og knuste racketen da han forsvant ut av Australian Open. Han tapte 1-6, 1-6, 6–7 mot canadiske Milos Raonic.

Den 21 år gamle tyskeren spås en lysende framtid. I 4. runde i Melbourne gikk det derimot ikke hans vei. Zverev slet tungt, spesielt med egen serve, og på stillingen 1–4 i det andre settet kokte det over stjerneskuddet.

Tyskeren slo racketen i bakken en rekke ganger, helt til den var fullstendig ødelagt. Han fikk nok ut mye sinne, men kampen klarte han ikke å redde.

– Jeg var veldig sint, så jeg fikk ut sinnet mitt, fortalte han etterpå, og la til at det fikk ham til å føle seg bedre.

Tyske Alexander Zverev (t.h.) fikk det tøft mot kanadiske Milos Raonic.

Raonic vant settet og til slutt kampen. Dermed endte storturneringen i skuffelse for Zverev, som har kvartfinale fra Roland-Garros 2018 som sin beste Grand Slam-prestasjon.

– Jeg er ikke fornøyd, men jeg er ikke deprimert heller. Det går greit. Det er en tenniskamp. Jeg har lært å ta tenniskamper som tenniskamper. Det er ikke verdens ende, sa Zverev.

Raonic er seedet som nummer 16 i Australian Open. I kvartfinalen møter han vinneren av kampen mellom Lucas Pouille og Borna Coric.

Zverev er ikke den første med god seeding som forsvinner ut av turneringen. Søndag var det 3.-seedede Roger Federer som ble slått ut. Den regjerende mesteren ble slått smått sensasjonelt av den 20 år gamle grekeren Stefanos Tsitsipas.

(©NTB)

Publisert: