Zuccarello avsluttet året med scoring og seier

New York Rangers fikk en fin avslutning på året med 2-1-seier borte mot St. Louis Blues i NHL nyttårsaften. Mats Zuccarello ble en av to målscorere for Rangers.

Mats Zuccarello markerte seg med scoring i New York Rangers' 2-1-seier borte mot St. Louis Blues i NHL. Her gratulerer han lagets svenske målvaktstjerne Henrik Lundqvist.
  • fredrik.ljone.holst@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Vertene i St. Louis var de første som fikk nettkjenning, men det tok en halv periode før Ryan O'Reilly sørget for 1-0. Deretter gikk det nesten like lang tid før Zuccarello utlignet for Rangers.

Nordmannen satte pucken forbi Jake Allen i Blues-målet da det sto igjen 20 sekunder før pause. Zuccarello sto umarkert da han fikk en perfekt pasning fra Chris Kreider mens New York-laget var i overtall.

I andre periode var det Boo Nieves som var sist på pucken da Rangers gikk i føringen. Det ble det eneste målet i den perioden og det siste i kampen, som altså endte 2-1 i Rangers' favør.

Les også

Sterke reaksjoner etter at arrangøren har lagt inn pukler og hopp i Tour de Ski-løypen

Glitret i mål

Bortelagets svenske målvaktstjerne Henrik Lundqvist storspilte og gjorde 39 redninger.

– Det var intenst og gøy. Som keeper er det morsomt å spille når du føler at gutta kjemper like hardt som motstanderen. Da ønsker du å jobbe ekstra hardt selv og gjøre en ekstra redning, sa Lundqvist, ifølge nhl.com.

New York Rangers har de siste ukene ofte kastet bort ledelser og tapt etter forlengning eller på straffeslag, men i romjulen har laget klart å holde på konsentrasjonen til siste sekund. Lørdag ble det en kjærkommen 4-3-seier over Nashville Predators.

Les også

Premier League-spiss rasehetses etter bom. Nå tar klubben grep.

Penguins neste

For Zuccarello ble nyttårsmålet hans fjerde fulltreffer i årets sesong. Han fikk drøyt 18 minutter på isen i årets siste kamp.

Rangers fortsetter onsdag sluttspilljakten i NHL med hjemmekamp mot Pittsburgh Penguins. Klubben ligger på 5.-plass i sin divisjon. Det er sju poeng opp til nettopp tredjeplasserte Penguins.

De tre beste i hver divisjon er garantert plass i sluttspillet. I tillegg får de to neste beste plasserte lagene i hver conference et såkalt «wildcard».

Publisert: