Kasper Schmeichel var vitne til helikopterulykken

- Det er noe som dessverre vil følge meg resten av livet, sier Leicester-keeperen.

Leicester-keeper Kasper Schmeichel hedret klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha på T-skjorten under oppvarmingen i helgens kamp mot Cardiff. Dansken var vitne til den tragiske ulykken.
  • ole.henrik.tveten@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

32-åringen snakket ut etter helgens bortekamp mot Cardiff (1-0), den første etter den tragiske helikopterulykken forrige lørdag.

Schmeichel forteller at han var på banen og vinket farvel til klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha som tok av med sitt helikopter etter 1-1-kampen mot West Ham. Sekunder senere styrtet helikopteret i bakken og klubbeieren og fire andre mennesker livet.

Les også

Leicester-keeper Kasper Schmeichel knust etter eierens tragiske dødsulykke

Les også

Leicesters eier bekreftet omkommet – nå hylles han av spillerne

Her er Schmeichel under Srivaddhanaprabhas begravelse.

– Jeg så alt sammen. Det er noe som dessverre vil følge meg resten av livet. Det er ikke noe hyggelig minne, men jeg får all den støtten jeg trenger, sa dansken som sammen med blant andre Jamie Vardy, Wes Morgan, Harry Maguire og tidligere trener Claudio Ranieri reiste til Thailand for å overvære begravelsen til Srivaddhanaprabha.

Begravelsesseremonien begynte lørdag og skal vare til 9. november. Den holdes i et buddhisttempel i Bangkok, men Leicester-spillerne reiser mandag tilbake til England for å forberede seg til lørdagens kamp mot Burnley.

(©NTB)

Publisert: