Spillerbørsen: «Han var ikke lenge på banen, men det var lenge nok»

Slik har Sunnmørsposten vurdert AaFK-spillerne etter kampen mot Åsane.

BANENS BESTE: Niklas Castro var AaFKs beste spiller mot Åsane og avgjorde kampen på egenhånd.
Publisert: Publisert:

AaFK - Åsane 2–0 (0–0)

icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Michael Lansing – 5

Amerikaneren har knapt noe å gjøre i kampen mot Åsane. Et par småfarlige situasjoner hvor han slår pasning ut mot back som blir for kort.

Simen Rafn – 5

En kamp helt på det jevne for Rafn, har grei kontroll defensivt, men får ikke samspillet med høyrekant Kristoffer Ødemarksbakken helt til å stemme. AaFK-trener Lars Arne Nilsen sa det fint i et intervju med Sunnmørsposten tidligere i sommer «han spiller aldri en dårlig kamp».

David Fällman – 5

Svensken er en leder på banen, man hører han godt opp på tribunen. Posisjonerer seg smart og sørger dermed for å kamuflere manglende fart. Hadde muligheten til å score på corner etter rundt 60 minutter.

Quint Jansen – 6

Jansen gjør ting trygt og godt hele veien, veldig liten risiko i alle valg. Solid kamp av nederlenderen.

David Olafsson – 4

En kamp hvor man ser alle sidene ved Olafsson. Ble lite involvert i førsteomgangen, og mista ballen på midten ved noen anledninger. I andreomgangen blir han mye brukt og får slått inn i farlig område ofte, men treffer sjeldent folk i boksen. Får derimot assist på 2–0-scoringen.

Les også

Ny podkast: Forventningspresset tok knekken på Pernille: - Noen måtte fortelle meg at det var et problem

Erlend Segberg – 6

Ny god kamp av Segberg, slår mange flotte pasninger i bakrom på kantspillerne, tar også godt for seg defensivt.

Nenass – 7

Det blir vanskelig for Lars Arne Nilsen å gå vekk i fra 4–2–3–1-formasjonen etter en ny god kamp av Nenass og Segberg. Nenass vinner igjen ballen gang på gang og det føles som om han er overalt på banen.

Kristoffer Ødemarksbakken – 4

Prøver på mye, men det blir bare nesten for Ødemarksbakken. Blir tatt av etter 59 minutter for matchvinneren Niklas Castro.

Simen Bolkan Nordli - 6

Får ballen rettvendt og finner de gode løsningene med ball. Spiller lagkameratene sine i gode posisjoner og er nær ved å score mål selv også etter 61 minutter. Byttet ut etter 92.

Torbjørn Kallevåg – 4

I førsteomgangen er Kallevåg nesten usynlig. Trives kanskje bedre på høyresiden?

Sigurd Haugen – 4

AaFKs toppscorer denne sesongen gjør en middels kamp. Legger ned en flott innsats som vanlig, men får ikke til særlig mye med ballen. Byttet ut etter 92.

Niklas Castro – 8

Castro tilbake på det nivået AaFK og han selv ønsker at han skal være på. Han har åpna sesongen svakt, men mot Åsane var han strålende. Kom inn for Ødemarksbakken etter 59. Han var ikke på banen lenge, men det var lenge nok til å avgjøre matchen med to scoringer.

Mamadou Diaw

(Inn for Haugen etter 92.)

Oscar Solnørdal

(Inn for Bolkan Nordli etter 92.)

Publisert: