Solskjær mister nøkkelspiller – tok farvel med supporterne

Ander Herrera bekrefter i en video at han forlater Manchester United når kontrakten hans går ut etter sesongen.

Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten midtbanespiller Ander Herrera de neste sesongene.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Midtbanespilleren ble hentet fra spanske Athletic Bilbao i 2014. Han har vært en viktig brikke for Ole Gunnar Solskjær siden nordmannen tok over klubben i desember. Det er lenge blitt spekulert på om spanjolen forlater Manchester United når hans kontrakt går ut etter sesongen.

– Vært en ære

Lørdag går både Herrera og klubben langt i å bekrefte dette. I en video publisert på klubbens Twitter-konto tar 29-åringen farvel med supporterne og forteller om hvor stort det har vært for ham å spille i klubben.

– Jeg kommer til å huske alle de nesten 200 kampene jeg har spilt med denne drakten. Å spille for den beste klubben i England har vært en ære. Takk for disse fantastiske årene, sier han blant annet i videoen.

Det er lenge blitt snakket om at Paris Saint-Germain blir neste stoppested for Herrera. Blant andre Sky Sports skriver at den franske storklubben blir Herreras nye klubb.

Kunne skrevet langtidskontrakt

I Manchester United har spanjolen vunnet blant annet FA-cupen, ligacupen og europaligaen. I 2016/17 ble han kåret til årets spiller i klubben.

I fjor var Herrera i samtaler med United om en ny langtidskontrakt, men klubben valgte i stedet å gi ham en forlengelse på ett år.

Fredag snakket United-manager Ole Gunnar Solskjær om endringene som kommer til å skje i sommer. Han la ikke skjul på at det kan bli mye aktivitet for Manchester United.

– Vil garantert komme noen inn

– Selvsagt blir det en viktig sommer. Det er spillere der kontrakten går ut, og noen spillere vil garantert komme inn. Noen unge spillere vil komme inn. Vi har jobbet siden jeg kom med å forsterke. Vi har pekt ut noen spillere som vi mener kan passe laget vårt. La oss håpe vi klarer å lande noen avtaler, sa Solskjær.

Nordmannen fortalte at Antonio Valencia ikke vil være Manchester United-spiller neste sesong.

– Han har ikke vært spilleklar i de fem-seks månedene jeg har vært her. Dessverre har han slitt. Men han føler han kan bidra, ja, og jeg håper han kommer gjennom i dag og i morgen og at vi kan gi ham en fin avskjed, sa Solskjær.

Publisert:
  1. Manchester United
  2. Ole Gunnar Solskjær

Mest lest akkurat nå

  1. Ble tobarnsmor med 18 års mellomrom: – Jeg er ikke lenger så skråsikker

  2. Nå kan du få «Regå» i hagen

  3. Jenta som ville gjøre Sandnes til en utrygg plass er nå dømt til forvaring

  4. Hærverk på skole – politiet ber om tips

  5. –1800–1900–2000. Solgt!

  6. Trump vekker avsky etter minneord