Haaland avslører Solskjær-melding etter overgangen

Ole Gunnar Solskjær (49) sendte et lite stikk til Erling Braut Haaland (21) etter at spissen endte opp på «feil side av Manchester».

MED HJERTE FOR MANCHESTER: Ole Gunnar Solskjær og Erling Braut Haaland.
Publisert: Publisert:

Manchester United skal ha vært med i kampen om Erling Braut Haaland før nordmannen signerte for Borussia Dortmund i 2020.

Når 21-åringen først tok turen til den britiske øy, endte han opp hos byrivalen Manchester City, som har punget ut for Haaland denne sommeren.

Ole Gunnar Solskjær var Haalands trener i Molde, men er samtidig en legende i den røde delen av Manchester. Etter at den tidligere eleven endte opp i den lyseblå delen av Manchester, sendte den tidligere United-manageren en melding til jærbuen.

Det avslører Haaland i et intervju med lokalavisen Manchester Evening News.

– Da jeg signerte for City sendte han meg en gratulasjon og skrev «lykke til på feil side av Manchester». Vi snakker av og til. Som du vet hadde han en stor innflytelse på karrieren min da jeg var i Molde. Han er en fin fyr, sier den norske landslagsspissen til avisen.

For spissen har det alltid vært viktig å ta fornuftige karrieresteg. Selv om storfiskene har visst om talentet hans lenge, har Haaland forsøkt å ta et steg av gangen mot fotballens stjernehimmel.

Ifølge han var det ikke aktuelt med en overgang til City før denne sommeren.

– For tre år siden ville ikke City ha meg siden de hadde Sergio Agüero på topp. Så det var ikke et alternativ, forteller Haaland.

Mange beskriver Haaland som Citys største signering gjennom tidene, og nordmannen ankommer England med store forventninger. Det betyr også at motstanderne vil gjøre alt de kan for å stoppe storscoreren.

– Jeg vet at folk ønsker å stoppe meg. Hvis noen setter fem mann på meg betyr det større rom for de andre. Det er ikke dårlige spillere på laget mitt heller, sier Haaland til avisen.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal76011771018
2Manchester City75202361717
3Tottenham Hotspur75201871117
4Brighton & Hove Albion6411115613
5Manchester United640288012
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk