Fordel Leicester etter uavgjort mellom Liverpool og Tottenham

Harry Kane sikret ett poeng, men Leicester kan rykke ytterligere fra søndag.

Publisert: Publisert:

UAVGJORT: Harry Kane og Tottenham tok ett poeng mot Dejan Lovren og Liverpool. Det kan vise seg å bli for lite i gullkampen i Premier League. Foto: Paul Greenwood / BPI / Digitalsport

Harry Kanes 22. seriescoring sørget for at Tottenham fikk med seg ett poeng i bortemøtet med Liverpool. Dermed gir de Leicester muligheten til å øke forspranget på tabelltopp.

— Jeg kjemper om tittelen, så vi kommer til å se Leicester-kampen i morgen og håpe at Southampton kan gjøre oss en tjeneste. Vi har gjort det vi kan gjøre, sa Tottenham-stjerne Harry Kane til Sky Sports etter kampen.

Premier Leagues toppscorer utlignet til 1-1 etter 62 minutter da han snurret rundt med Dejan Lovren og satte ballen i Simon Mignolets lengste hjørne.

SCORET: Philippe Coutinho ga Liverpool ledelsen med en vakker prestasjon. Foto: Reuters / Phil Noble Livepic/NTB scanpix

Før det hadde Philippe Coutinho gitt hjemmelaget ledelsen etter en glimrende avslutning.— Vi er nok litt skuffet. Vi ønsket å komme hit, vinne, ta med oss tre poeng og jakte serielederne. Vi klarte å komme tilbake etter å ha ligget under, men det var synd at vi ikke klarte å få ett til, sa Kane.

Hjemmelaget var det førende laget i store deler av kampen og hadde flere muligheter til å avgjøre kampen. Både Adam Lallana og Daniel Sturridge hadde store sjanser alene med keeper før pause, men Hugo Lloris sto i veien ved begge anledningene.

Les også

Storseier for Arsenal - Sánchez storspilte

Les også

Joshua King byttet ut etter forferdelig Bournemouth-omgang

Les også

Alexandre Pato sendte Aston Villa nærmere stupet

Det ene poenget gjør at Mauricio Pochettinos mannskap har 62 poeng. Det er fire poeng mindre enn serieleder Leicester, men Ranieris lag har en kamp til gode på Spurs da de møter Southampton søndag.

Like bak Tottenham følger London-rival Arsenal som har 58 poeng, men Arsène Wenger sitt lag har en kamp til gode på byrivalen.

Liverpool ligger på niendeplass med 45 poeng.

(©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal11003033
1Leicester City11003033
3Chelsea11003123
4Newcastle United11002023
4Wolverhampton Wanderers 11002023
 • Champions League
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Kjørte i 140 km/t i 60-sonen

 2. Signalbygget på Forus skal rives. Her er de nye planene

 3. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

 4. Regler for utbetalinger til politikere og partier er kjent ulovlig. Det kan få landsdekkende konsekvenser

 5. Ett nytt smittetilfelle i Stavanger

 6. Røde Kors måtte hjelpe par hjem fra tur

 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. Liverpool FC
 4. Tottenham Hotspur FC