Messi åpner fornøyelsespark i Kina

Parken skal ha rundt 20 attraksjoner og strekke seg over 80.000 kvadratmeter.

Lionel Messi avslører at han skal åpne en fornøyelsespark i Kina.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Den argentinske superstjernen Lionel Messi åpner en temapark i Nanjing i Kina i 2019.

Messi er for tiden på en miniturné i Kina. Under et arrangement i Beijing torsdag avslørte superstjernen at han neste år åpner en temapark i Nanjing i Sørøst-Kina. Temaet er selvfølgelig fotball.

Meningen er at parken, som får navnet «Messi Experience Park», skal fremme fotballinteressen i Kina på en interaktiv måte, og gi de besøkende muligheten til å fordype seg i Messis univers.

AFP skriver at parken også skal inneholde Messi-inspirerte opplærings- og underholdningsaktiviteter, og ha rundt 20 attraksjoner, spredt ut over et område på 80.000 kvadratmeter.

Les også

Fridde til verdens beste på serviett. Plukket Beckham på utseende. Slik bygde milliardæren stjernefabrikken Real Madrid.

Også et lite Messi-museum blir det plass til, heter det i en uttalelse fra MediaPro, som skal drive parken sammen med TV-selskapet Phoenix Group og Leo Messi Management.

– Jeg håper parken vil hjelpe til å skape større interesse for sporten blant kinesiske barn og ungdommer, sa Barcelona-stjernen, ifølge China Daily. Han la til at parken er en mulighet til å holde kontakt med fansen på tross av store geografiske avstander.

– Forhåpentligvis vil de føle at jeg er blant dem når de besøker parken, sa 29-åringen videre.

Messi var den nest best betalte fotballspilleren i verden sist år. Barcelona-stjernen tjente om lag 650 millioner kroner, ifølge magasinet Forbes, og var slått bare av Cristiano Ronaldo.

(©NTB)

Publisert: