Solskjær tilbake på treningsfeltet: – Jobber med flere signeringer

Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med Manchester Uniteds sommerkjøp. Samtidig røper han at det kan være mer i vente.

Publisert: Publisert:

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har planer om å sikre seg flere spillere i sommer. Foto: LEE SMITH / REUTERS / NTB SCANPIX

 • Truls Fenre
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Klubben har allerede sikret seg hurtigtoget Daniel James (21) fra Swansea og forsvarstalentet Aaron Wan-Bissaka (21) fra Crystal Palace. I et intervju lagt ut på Uniteds nettsider forteller Solskjær at flere spillere kan være på vei inn dørene på Old Trafford.

– Det er både et prosjekt på lang sikt og et på kort sikt. Man kan ikke bare tenke tre år frem i tid. Jeg synes vi har vært ganske rolige og flinke i markedet, fordi vi har de riktige folkene. Vi jobber fortsatt med en sak eller to. Vi ønsker alltid å styrke laget. Jeg har støtte (fra styret og rekrutteringsstaben), og foreløpig har vi har fått spillerne vi ønsket. Det vil sannsynligvis bli noen flere handler, sier Solskjær.

Aaron Wan-Bissaka ble nylig hentet til Manchester United for over en halv milliard kroner. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

Jakter spillere med x-faktor

Han og spillerne returnerte denne uken til treningsanlegget i Manchester for å forberede seg til den kommende sesongen. Om de nye tilskuddene sier han følgende:

– Vi ønsker spillere som kan få oss på kanten av stolen. Begge disse spillerne har x-faktor og er strålende, ydmyke mennesker. De er hardtarbeidende, sultne og bare i begynnelsen av karrieren. Jeg er sikker på at fansen blir fornøyd når de ser utviklingen deres. Nå er det opp til dem (Wan-Bissaka og James) å gripe sjansen og vise hva de er gode for. Vi forventer selvfølgelig ikke at de skal gjøre noe ekstraordinært den første dagen, men de kommer til å vokse til å bli dyktige Manchester United-spillere.

Ole Gunnar Solskjær ser frem til sesongstarten. Foto: ANDREW YATES / REUTERS / NTB SCANPIX

Reiser til Australia

I tillegg til to nye spillere har klubben ansatt den tidligere Manchester United-spilleren Quinton Fortune som trener for reservene sammen med Neil Wood. Solskjær hentet også sin tidligere lagkamerat, «Quinny», da han var manager i Cardiff.

Med fem uker igjen til seriestart ser Solskjær frem til møtet mot Frank Lampard og Chelsea 11. august.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg ser også frem til å dra på tur og spille den første kampen mot Perth Glory. Vi har i vente noen spennende kamper i oppkjøringen. 11. august vil det være et sultent, trent og fornøyd lag som kommer på banen.

Søndag reiser Manchester United til Australia. Kampen mot Perth Glory spilles lørdag 13. juli.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Liverpool35303276274993
2Manchester City35233991345772
3Chelsea351861163491460
4Leicester City34178964323259
5Manchester United341610859332658
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Menn på byen spør hvor mye Cechell (31) koster

 2. Nå har vi spist den i 50 år - og aldri har vi spist mer

 3. Droppet ett tonn rødfarget vann over denne populære Sørlands-øya

 4. – Det gjør så vondt i hjertet at noen har gått så langt for å lage en falsk historie om meg

 5. Gå kort og se langt med disse ti lokale toppturene

 6. 17 turister ble stoppet på Stavanger lufthavn

 1. Ole Gunnar Solskjær
 2. Manchester United
 3. Premier League
 4. Engelsk fotball