Gave rørte Fernando Torres til tårer i avskjeden

Voksne menn og kvinner hulket på tribunen. Etter 405 kamper forlater klubblegenden Atlético Madrid.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Se de rørende bildene fra Madrid i videovinduet over.

ATLÉTICO MADRID-EIBAR 2–2

Som liten gutt forgudet Fernando Torres Atlético Madrid. Siden han slo gjennom for «los rojiblancos» i 2001–02-sesongen, har Atlético-fansen forgudet ham.

Men nå er det over.

Søndag spilte 34-åringen sin aller siste kamp i de røde og hvite stripene. Torres takket av med to scoringer i 2–2-kampen hjemme mot Eibar.

Etterpå ble måljegeren hyllet på Estadio Metropolitano. Lagkaptein Gabi tok mikrofonen, henvendte seg til Torres, og sa: «Hva har vi gjort for å fortjene deg?».

På tribunen sto voksne menn og kvinner og hulket. Da Torres fikk gaven - en innrammet Atlético-drakt signert av alle lagkameratene - tok også han til tårene. Han klarte å samle seg til en takketale, der han forklarte at det var «veldig tungt å vite at det er over».

– Dere har gjort meg til verden lykkeligste person, sa Torres i talen, ifølge den spanske avisen AS.

Takket av som ekte måltyv

Torres spilte syv sesonger for Atlético før han prøvde lykken i utlandet. Han spilte for Liverpool, Chelsea og AC Milan, med vekslende hell, før han vendte tilbake til Atlético i 2015.

Det er ennå ikke kjent hvor Torres fortsetter karrièren. Men tidligere i år annonserte angriperen at han forlater Atlético for andre gang.

Underveis i søndagens kamp flagret Atlético-trener Diego Simeone armene mot fansen. Han ville at de skulle synge enda høyere for å hedre Torres.

Her tar Fernando Torres til tårene etter sin aller siste kamp for Atlético Madrid.

Simeone ga også Torres sjansen fra start. Atlético-helten takket for tilliten som en ekte måltyv. Først bredsidet han inn 1–1-scoringen, etter å ha blitt servert av Ángel Correa. Så, i andre omgang, scoret han 2–1-målet etter et smart løp inn i bakrom.

Eibar, som har imponert med en 9. plass denne sesongen, sørget imidlertid for at avskjeden ikke ble helt perfekt. Rubén Peña sørget nemlig for poengdeling med et kanonskudd 20 minutter før full tid.

Atlético Madrid avslutter uansett La Liga-sesongen på andreplass bak Barcelona.

Se Torres’ scoringer og de andre høydepunktene fra kampen her:

Publisert: