Møller Dæhli sørger over død kamerat

— Det var en ære å spille sammen med deg, skriver landslagsspilleren på Instagram.

FUNNET DØD: Thomas Andrew Morgan (til venstre) spilte tidligere for Lyn. Her fra 2008. Landslagsspiller Mats Møller Dæhli til høyre.
  • Reidar Løfaldli
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

En 23-årig fotballspiller ble meldt savnet i Gjøvik søndag. Det ble iverksatt en leteaksjon etter mannen, og tirsdag ettermiddag ble en person funnet død i forbindelse med aksjonen.

Politiet i Vestoppland bekrefter onsdag formiddag at den savnede, Gjøvik-Lyn-spilleren Thomas Andrew Morgan, er funnet død. Det skriver Oppland Arbeiderblad.

Morgan ble funnet død av ved utløpet av Hunnselva i Gjøvik tirsdag ettermiddag. Den omkomne mannen ble funnet omtrent klokka 16 av dykkere fra Gjøvik brannvesen.

– Det er satt i verk etterforskning av dødsfallet, og det vil bli foretatt obduksjon. Det foreligger ingen opplysninger som indikerer at det ligger en straffbar handling bak dødsfallet, opplyser politiet i Vestoppland i en pressemelding som ble sendt ut onsdag formiddag.

Les også

2.-divisjonsspiller savnet i Gjøvik

Tidligere lagkamerater i sorg

Mange av Morgans tidligere lagkamerater i fotballen sørger nå over 23-åringen på sosiale medier. Landslagsspiller Mats Møller Dæhli er en av dem som har lagt ut en hilsen på Instagram.

«En skikkelig fin fyr er borte, jeg fatter det ikke. Det var en ære å være din lagkamerat og å spille sammen med deg. Takk for alle minnene. RIP Thomas Andrew Morgan», skriver Møller Dæhli ved siden av et bilde av de to sammen.

Morgan har, som Møller Dæhli, en fortid i Lyn. Han har også spilt for Valdres FK og Ull/Kisa.

Morgans siste klubb, Gjøvik-Lyn, la onsdag ut følgende melding på sin hjemmeside:

«Vår kjære Thomas Andrew Morgan ble funnet omkommet tirsdag ettermiddag. Thomas var sammen med laget lørdag kveld etter at klubben hadde spilt to flotte fotballkamper. Denne lørdagen bidro Thomas sammen med flere øvrige førstelagsspillere til at plassen i neste års 3. divisjon for rekruttlaget ble sikret. Etter at det ble kjent at Morten ble vår nye hovedtrener, gikk det ikke lang tid før han ble kontaktet av Thomas. Han ville gjerne komme til FK Gjøvik-Lyn å gjenforenes med Morten, fra tiden i Valdres.I løpet av dette året lærte vi Thomas å kjenne ikke bare som en god fotballspiller, men også som et usedvanlig flott menneske. Vi vil savne ditt lune smil og alt du var for oss. Hvil i fred Thomas.»

Les også

  1. Dæhli: - Det blir lagt frem at jeg er så rutinert. Men jeg har fortsatt mye å lære.

  2. Dæhli: - King god nok til å score to mot alle lag

Publisert:
  1. SFK Lyn

Mest lest akkurat nå

  1. Vaksineforsker: – Må regne med å bli smittet flere ganger med ulike virusvarianter

  2. Bil kom over i motsatt kjørefelt og traff et tre

  3. Oilers økte ligaledelsen med seier mot Sparta

  4. Demonstrerte mot høye strømpriser: Krever makspris på 50 øre

  5. Omsider får denne mannen en gate oppkalt etter seg

  6. Dilara (16): – Det var ikke tydelig at jeg skulle bli en av de unge som havnet utenfor