Premier Leagues verste drakt

<p>Hadde du kjent igjen denne som Southamptons drakt uten klubblogoen? Nettopp. Derfor er dette Premier Leagues verste drakt i 2012/13.</p>

southampton
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Southampton er som kjent klar for Premier League igjen, og så serverer altså Umbro en drakt uten striper. Det vitner en mangel av respekt for klubbens historie, og jeg vil tro at Saints-supporterne er i harnisk — selv om klubben selvfølgelig melder om rekordsalg av draktene.

En sjekk på Historical Football Kits (en fin nettside om britiske lags drakthistorie, forresten) viser at Southampton siden klubben ble stiftet i 1885 ALDRI har spilt i helrøde drakter.

Klubben og Umbro kan hevde så mye de vil at opprykket til Premier League er en ny start for klubben, men jeg synes dette er å gå for langt. Jeg vedder ganske mye på at stripene er tilbake neste sesong. Da er også Umbro trolig ute av bildet, siden kontrakten som leverandør går ut til sommeren.

Selve drakten er fin, så den er ikke den styggeste i Premier League (der vinner Manchester United), men utfra en klubbs historie og tradisjoner er dette skivebom.

ENIG ELLER UENIG? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

Publisert: