Laudrup: - United må vinne

Swansea jakter sin annen Manchester United-skalp på en uke når lagene møtes på nytt i Premier League på Old Trafford lørdag kveld.

Swansea-manager Michael Laudrup (t.h.) vet det blir tøft å møte et revansjesugent Manchester United lørdag. Her takket dansken David Moyes for kampen etter at waliserne slo ut United i FA-cupen sist helg.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

Sist helg forsterket Laudrups mannskap minikrisen i United ved å danke ut rødtrøyene i FA-cupen. Waliserne vant 2-1 etter et mål av Wilfrid Bony i det 90. minutt.

Siden den gang har United også tapt for Sunderland med samme sifre i første ligacupsemifinale. Dermed står den seiersvante storklubben med tre strake tap for første gang på tolv år

Laudrup gjør alt han kan for å legge presset på de regjerende seriemesterne før lørdagens kveldskamp i Premier League.

— Manchester United vil komme ut og gi full gass mot oss. Dette er en kamp de vil vinne. De er tvunget til å vinne den, og vi må være klar for å ta den fighten, sier dansken til Swanseas nettsider.

— Jeg tror ikke United-spillerne kan like det de leser og hører for tiden om alle de negative rekordene. Derfor vet jeg at dette blir en meget tøff kamp for oss.

Selvtillit

Selv om Laudrup ser for seg en vanskelig oppgave mot et revansjelystent United-lag, utelukker han ikke en ny Swansea-triumf.

— Vi har vist at det er mulig å slå dem. I de siste kampene har vi spilt med stor selvtillit, og vi har bare ventet på at seieren skulle komme. Noen ganger kommer en seier når du minst venter det, og vår seier kom på Old Trafford.

Langt bak

Taper United lørdag, vil det gi «de røde djevlene» en tapsrekke på fire kamper for første gang siden november 1961. Manchester United ligger på sjuendeplass i Premier League før helgens kamper. Tittelforsvareren er hele elleve poeng bak serieleder Arsenal.

For Swansea vil tre poeng være kjærkomne. Waliserne er nummer 13 på tabellen, men er bare fire poeng over nedrykksstreken.

(©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk