Eriksen-agent avfeier uttalelse om retur til fotballbanen

Ifølge avisen Corriere dello Sport skal Christian Eriksen har sagt at han kan spille fotball igjen ved nyttår. Det benekter danskens agent Martin Schoots.

Christian Eriksen i aksjon forrige sesong. Han var onsdag på besøk hos klubben sin for første gang etter hjertestansen i fotball-EM.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Corriere dello Sport skriver at Eriksen fortalte følgende til sine lagkamerater da han besøkte dem onsdag: – Om fire-fem måneder begynner jeg å spille igjen. Det går bra med meg.

Schoots mener bestemt at den opplysningen ikke stemmer.

– For å være helt ærlig så har jeg ikke hørt ham si det. Og jeg er helt sikker på at han ikke har sagt det. Det er ikke noe press på ham og ingen tidshorisont, uttaler agenten til det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Det er gått nesten to måneder siden Eriksen fikk hjertestans og falt om på banen i Danmarks EM-kamp mot Finland. Onsdag møtte han klubbdirektører, trener Simone Inzaghi, lagkamerater og støtteapparat på Inters treningsfelt i Appiano Gentile.

På sitt nettsted skrev Inter at midtbanemannen har det bra, og han er angivelig i «utmerket fysisk og mental form».

29-åringen, som kom til Inter i januar i fjor, skal gjennom et rehabiliteringsprogram han har fått av sine leger i Danmark. De skal også bidra med koordineringen av Eriksens kliniske oppfølging.

Det er ikke sikkert at Eriksen kan gjenoppta fotballkarrieren. Han fikk operert inn hjertestarter etter episoden i Parken i juni, og i henhold til italienske regler kan han da ikke spille i Serie A.

Eriksen fikk livreddende førstehjelp på banen etter hjertestansen i fotball-EM.

Publisert: