Zuccarello ledet Rangers til viktig seier: - Vi måtte vinne denne kampen

Etter to sure tap i sluttspilloppgjøret, var Mats Zuccarello første målscorer da New York Rangers slo Ottawa Senators 4–1 på hjemmeis den tredje kampen.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Stillingen mellom New York Rangers og Ottawa Senators er nå 1–2 i NHL-sluttspillet. Etter den forrige kampen, som Rangers tapte tross komfortabel ledelse, hadde laget fra New York mye å bevise.

- Vi vet at vi ligger under 0-2 og kommer hit på hjemmebane. Det er en «må vinne»-kamp for oss og vi må vi vise at vi er et bedre lag enn vi viste i de to første kampene. Det var godt å se at vi klarte det, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Fem og et halvt minutt ut i første periode, var Zuccarello på pucken og førte hjemmelaget i ledelsen. Lagkamerat Michael Grabner fulgte etter og økte ledelsen til 2–0 etter 13 og et halvt minutts spill.

Mats Zuccarello lurte pucken forbi Ottawa Senators' målvakt fem og et halvt minutt ut i første periode av tirsdagens kamp.

I andre periode sørget Rick Nash for å øke ledelsen etter 12 og et halvt minutt, etterfulgt av Oscar Lindeberg om lag fire minutt senere. Da stillingen sto 4–0 til Rangers, kom bortelaget med sin første scoring i de siste minuttene av andre periode.

Tredje periode ble målløs og stillingen endte 4–1 til hjemmelaget.

Zuccarello fikk 18 minutter og 16 sekunder spilletid denne gangen.

Publisert:
  1. New York Rangers
  2. Mats Zuccarello
  3. Ishockey
  4. NHL

Mest lest akkurat nå

  1. 28-åringen kjøpte bare brukte klær i et helt år: – Det kostet meg to tusen kroner

  2. De leier ut trehytter i skogen på Ogna – med boblebad, sauna og utedusj

  3. Ole Kallelid er død

  4. Ruspåvirket sjåfør tatt med narkotika på E39

  5. Kvitsøyferja går som normalt

  6. Kurt Kristensen er død