Aalesund vil erstatte Barrantes med Fellah

— Jeg hadde ikke sagt nei om Fellah ville hit, sier Aalesunds trener.

fellahbarrantes.jpg
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Hvis Aalesund ender opp med å selge Michael Barrantes, er trener Harald Aabrekk klar på at en erstatter må være raskt på plass.

Mandag meldte Sunnmørsposten at Barrantes allerede i fjor ga beskjed om at han ønsket å forlate klubben.

– Han ønsker å få en mulighet til å gå til en klubb i Europa eller et annet sted for å få nye utfordringer. Michael har blitt såpass gammel at han sikkert er opptatt av å tjene mer penger i andre ligaer enn i Norge, hvis det er mulig, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

AaFK skal ha satt en prislapp på Barrantes på 300.000 euro. Det vil si rundt 2,5 millioner norske kroner.

Kjenner godt til Fellah

Etter det Sunnmørsposten erfarer, ønsker AaFK å hente Mohammed Fellah fra den danske klubben Esbjerg. Men det forutsetter at Barrantes blir solgt.

– Spillere kommer og går hele tiden. Det som er viktig, er at vi hiver oss rundt og er raske med å erstatte spillere som eventuelt forsvinner, sier trener Aabrekk.

– Og da går dere for Fellah?

– Fellah har jeg hatt i Vålerenga og han kjenner jeg godt, så jeg hadde ikke sagt nei om han ville hit. Alle spillere som er gode, er hjertelig velkommen hit.

Hoff svarer slik om Fellah-interessen:

– Fellah har vært en god spiller lenge. Hvis det skulle ende med at Michael blir solgt, vil det også bli midler tilgjengelig på lønnsbudsjettet. Det som er helt sikker, er at vi må ha inn en erstatter. Vi begynner å bli redusert, spesielt om en eller annen blir solgt, sier han.

Flere norske klubber interessert

Sunnmørsposten kom ikke i kontakt med 25-åringen i mandag, men han har tidligere sagt til TV 2 at han ønsker seg nye utfordringer.

– Jeg har gitt klubben beskjed om at jeg ønsker meg vekk. Jeg har hatt en fin tid i Esbjerg, så det handler ikke om noe slikt. Men jeg har vært mye plaget med skader og nå ønsker jeg meg nye utfordringer, sa han.

Fellah utelukket ikke at han kunne tenke seg å spille i Norge igjen. Han bekreftet også at flere eliteserieklubber hadde vært i kontakt med han.

– Det er stor interesse for Mohammed i Norge, men det betyr ikke at han skal til Norge. Det er ikke hans førsteprioritet, sa hans agent Jim Solbakken til det danske nettstedet bold.dk i forrige uke.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk