Hevder Stuttgart vil gi bort «Moa» gratis

Mohammed Abdellaoue (29) er på vei vekk fra Stuttgart, ifølge tysk avis.

Til tross for et langvarig skademareritt og lite spilletid for klubblaget, ble Mohammed Abdellaoue tatt på landslaget til EM-kvalifiseringskampen mot Kroatia i mars.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Stuttgarter-Nachrichten skriver nemlig at Mohammed Abdellaoue er én av flere som spillere som Stuttgarts nye manager, Alexander Zorniger, ønsker å kvitte seg med i løpet av sommeren.

Abdellaoue har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til juni 2017, og han kostet rundt 30 millioner kroner da han gikk fra Hannover til Stuttgart sommeren 2013. Den gang var han en storsignering, som klubben hadde stor tro på. Men nordmannen fikk likevel lite spilletid og etter hvert ble han også kneskadet. En skade som holdt ham ute helt frem til desember i fjor.

Likevel ble spissen tatt ut til Norges EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i mars.

— Det kjennes bra ut. Jeg har trent for fullt siden januar og fått flere kamper for B-laget. Jeg har ikke fått noen reaksjoner på kneet og det har vært det viktigste. Jeg har hatt noen fysiske tester og de var bedre enn før jeg ble skadet. Fysisk er jeg veldig bra, nå handler det om å få spille kamper, uttalte «Moa» til Aftenposten.

Spillerens agent, Stig Lillejord, har foreløpig ikke besvart Aftenpostens henvendelser.

Abdellaoue har trent seg opp igjen etter kneskaden. 29-åringen har fått med seg en del kamper for Stuttgarts andrelag, men han klarte aldri å spille seg inn igjen på førstelaget.

Mohammed Abdellaoue har tidligere spilt for Hannover 96, Vålerenga og Skeid. 29-åringen har spilt over 30 kamper for det norske A-landslaget og scoret syv mål.

Publisert: