Her er Balotellis håndskrevne hyllest av Gerrard

Instagram-meldingen ble plukket opp av flere engelske medier.

Mario Balotelli la ut et bilde av det innfelte brevet på sin Instagram-konto lørdag. Der kunne man lese en håndskreven hyllest av avtroppende Liverpool-kaptein Steven Gerrard. Foto: REUTERS / Instagram (@mb459)

 • Sindre Trygsland
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Etter 17 år i klubben spiller Steven Gerrard lørdag sin siste kamp på Anfield. Hyllesten til Liverpool-kapteinen, som tidligere også var engelsk landslagskaptein, har ikke latt vente på seg.

Les også

Riise: - Gerrard ringte og trøstet meg etter selvmålet

Blant andre John Arne Riise og Robbie Fowler har gått og sagt at Gerrard vil stå igjen som den største spilleren i Liverpool-historien. Den italienske stjernespissen Mario Balotelli har valgt en litt annen type hilsen.

Ingen Liverpool-suksess

På sin Instagram-konto la Balotelli lørdag ut et bilde av sitt håndskrevne brev til 34-åringen, hvor han ønsket ham lykke til videre.

Les også

To Liverpool-spillere er større enn Steven Gerrard

- Du er en fantastisk mann og en kul kaptein. Det er en glede å overlate frispark og straffespark til deg, skriver Balotelli.

Bildet har senere forsvunnet fra kontoen, men er gjengitt i en rekke engelske medier i timene før Steven Gerrards siste kamp på Anfield, mot Crystal Palace klokken 18.30. Balotelli har spilt sammen med Liverpool-kapteinen en snau sesong, etter å ha ankommet Liverpool fra AC Milan i inneværende sesong. Italieneren har ikke blitt den suksessen manager Brendan Rodgers hadde håpet på, og det er stadig spekulasjoner om at "Super-Mario" kan forlate Anfield etter sesongen.

— Jeg har hatt æren av å spille med deg, ikke lenge, men det har fortsatt vært en strålende og uforglemmelig opplevelse for meg, skriver Balotelli i sitt brev.

Unison hyllest

Under kveldens avskjed med Gerrard, som står med 707 kamper for klubben, skal en langside prydes med en mosaikk hvor det står "CAPTAIN". På den berømte tribuneseksjonen The Kop vil det stå "S8G" for å hedre 34-åringen.

Les også

Her lærte Gerrard å bli hele Liverpools fotballsjef

- Kun 45000 mennesker kan være inne på stadion i dag, men jeg vet det er millioner av supportere rundt omkring i verden. Det har vært et privilegium å spille for hver og en av dem, sier Gerrard ifølge Liverpools Twitter-profil.

Kapteinens avskjed med Anfield vies mye oppmerksomhet i England, og i tillegg til tidligere lagkompiser, har en rekke kjente sportspersonligheter uttrykt sin beundring for midtbanespilleren.

— Steven Gerrard er en av de aller største spillerne i sin genrasjon. En talentfull, dedikert, dynamisk og spesiell spiller med store ferdigheter, skriver tidligere fotballstjerne Gary Lineker.

Les også

 1. Balotelli oppfordret fansen til å ikke være rasistiske - nå suspenderes han

 2. Balotelli ble kalt patetisk – slik slår han tilbake

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Mario Balotelli
 3. Premier League
 4. Liverpool FC
 5. Crystal Palace FC

Premier League

SVUTMP
1Manchester City32235467234474
2Manchester United30179458332560
3Leicester City30175853341956
4Chelsea31159750311954
5Liverpool31157953371652
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Soppen vokste ut av huset, og sam­boeren sa stopp. Men det var bare begynnelsen

 2. Slukket brann­tilløp ved Viking­hallen

 3. Jakob Ingebrigtsen er forlovet

 4. Naudetatane har 14 i karantene etter Skurve-ulukka: – Burde fått tilbod om vaksine

 5. Familiefaren kaller seg Better Bound: – Frihet for meg er å bli bundet fast

 6. FHI har aldri sett noen lignende: En overraskende effekt av om­fattende smitte­vern­tiltak