U-jentene tapte mot Kroatia - endte på 6. plass i EM

Norges u-landslag på kvinnesiden er ferdige med sitt første mesterskap, EM i Montenegro. Den siste kampen mot Kroatia endte med tap, og det ble 6. plass i mesterskapet for jentene.

De lokale jentene Oda Fikstvedt (nr. 10) i Hinna Håndball, Viktoria Giske (nr. 25) i Bryne Håndball og Emilie Kindervaag (nr. 17) fra Sola Håndball stiller for Norges U-landslag i EM i Montenegro i disse dager.
 • Christine Andersen Johnsen
  Christine Andersen Johnsen
  Journalist
Publisert: Publisert:

NORGE-KROATIA 21-33: Aftenbladet skrev fredag om de tre lokale håndballjentene som deltar når Norges u-landslag i disse dager har spilt EM i Montenegro.

Søndag spilte jentene den siste kampen om 5. plassen i EM, men etter tøff motstand fra Kroatia ender u-jentene på 6. plass totalt.

Les også

Lokale jenter deltar i EM - to pekt ut som «kampens spiller»

Det er Oda Fikstvedt i Hinna Håndball, Viktoria Giske i Bryne Håndball og Emilie Kindervaag i Sola Håndball som deltar fra Rogaland.

Kroatia vant 33-21 og tok 5. plassen i mesterskapet. Norges ungdomslandslag er nå ferdige med sitt aller første mesterskap. Før mesterskapet hadde jentene aldri spilt sammen, på grunn av koronarestriksjoner.

Russland vant 37–30 mot Danmark i semifinalen søndag ettermiddag. I kveld spiller Tyskland mot Ungarn i semifinalen, og vil avgjøre hvem som treffer Russland i finalen.

Publisert:
 1. Håndball

Mest lest akkurat nå

 1. Forsvarer: - Har ordnet sikkerhetsopplegg for siktede dersom han løslates

 2. Dette skal være politiets styrkede DNA-bevis i Birgitte-saken

 3. Steinras på riksveg 13 i Suldal - veien er sperret

 4. Stor test av 15 brød: To får topp­karakter

 5. «Bronseplassen ligger bare og venter på Viking»

 6. For 30 år siden skremte denne gjengen vannet av foreldre og rektorer i Sandnes