Jublet hemningsløst for scoring – da brøt det ut kaos

Det kokte over etter at Luis Muriel (26) feiret scoring mot sin tidligere arbeidsgiver.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Udinese–Sampdoria 1–1

Den colombianske spissen har en fortid i Udinese, men spiller nå for Sampdoria. I nest siste serierunde i Serie A møttes de to klubbene på Stadio Friuli. Det endte med rabalder.

Feiret scoring - endte i bråk

For på stillingen 1–0 til hjemmelaget, fikk gjestene straffespark. Det valgte Muriel å ta, og fra 11 meter gjorde han ingen feil. Vanligvis holder spillere igjen når de scorer mot gamleklubben, men 26-åringen jublet vilt for sitt 11. seriemål.

Luis Muriels oppførsel mot gamleklubben var ikke veldig populær.

Det falt ikke i smak hos hans tidligere arbeidsgiver, og situasjonen endte med fullstendig kaos mellom flere spillere. Hjemmelagets Danilo tok kvelertak på Muriel, og ble vist det røde kortet. Det samme ble målscoreren.

Les også

Juventus tok sitt sjette strake seriegull

Selv om temperaturen var høy, var det ikke mye som sto på spill mellom de to lagene. Både Udinese og Sampdoria ligger plassert midt på tabellen i Serie A.

Juventus-gull

I både topp og bunn var det derimot mye å spille om i Italia. Med 3–0-seier hjemme mot Crotone sikret Juventus seriegullet én runde før slutt.

Mario Mandzukic scoret etter 13 minutter. Paulo Dybala økte til 2–0 seks minutter før pause. Syv minutter før slutt fastsatte Alex Sandro sluttrestultatet til 3–0.

Dermed blir det en kamp om sølvet for Roma og Napoli som ligger på plassene bak.

I bunnen har Palermo og Pescara allerede rykket ned til Serie B. I siste serierunde blir det en kamp mellom Crotone og Empoli om å få spille på øverste nivå også neste sesong.

Publisert: