Mer VM-trøbbel for Messi og Argentina: Måtte reddes av selvmål

Argentina trengte et selvmål av Venezuela for å klare 1–1 i VM-kvalifiseringen, og Lionel Messi og hans lagkamerater er fortsatt et stykke unna VM-plass.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Venezuela tok ledelsen fem minutter ut i 2. omgang etter mål av Jhon Murillo. Selvmålet til Rolf Feltscher fem minutter senere gjorde at det endte 1–1.

VIDEO: SE HØYDEPUNKTENE ØVERST I SAKEN.

Lionel Messi, Angel Di Maria og flere av Argentinas storkanoner presset på for nok en scoring, men den kom aldri.

VM-finalisten fra 2014 trøbler videre.

– Vi lot en god mulighet til tre poeng glid ut av hendene våre. Slik er fotballen, det er sånn som skjer. Det viktigste er at vi alle kjemper videre for at Argentina skal ta seg til VM i 2018, sa Argentinas landslagstrener Jorge Sampaoli.

Argentina og Lionel Messi lyktes ikke mot Venezuela.

1–1 betyr at Argentina på 24 poeng fortsatt er på 5.-plass i den søramerikanske kvalifiseringsgruppen. Hele åtte lag har fortsatt sjansen til å avansere. Perus 2-1-seier borte mot Ecuador gjør at også de har 24 poeng, og Peru er foran Argentina på 4.-plass.

Argentina og Peru møtes i neste kvalifiseringsrunde. Fire lag går direkte videre til VM-sluttspillet i Russland. Lag nummer fem må ut i omspill mot New Zealand.

Brasil er allerede klare for VM-sluttspillet. Natt til onsdag ble det 1–1 mot Colombia, og sistnevnte styrer også mot VM-sluttspill. Det gjør også Uruguay etter 2–1 over Paraguay. Uruguay er på 2.-plass i kvalifiseringsgruppa.

Publisert: