Northug slått ut i semifinalen

Petter Northug klarte ikke å ta seg til sprintfinalen på Blinkfestivalen, men var likevel godt fornøyd med helgen

Publisert: Publisert:

UTSLÅTT: Petter Northug ladet opp inne i utøverteltet før han skulle i ilden i semifinalen, men han klarte ikke å ta seg til superfinalen. Foto: Pål Christensen

  • Svein Hagen
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Petter Northug har ikke akkurat opplevd de store idrettslige prestasjonene under de tre konkurransene i Rogaland. Akkurat det stresser han ikke med, han synes nemlig selv at helgen har vært tilnærmet optimal for hans vedkommende.

— Konkurransene her under Blinkfestivalen går på kveldstid, det har gjort det mulig å få til skikkelige treninger på formiddagene, forklarer han.

Kjekke konkurranser

Han legger ikke skjul på at han er storfornøyd med å konkurrere med de aller beste med et fantastisk og entusiastisk publikum som kranset løypene.

— Vanvittig kjekke konkurranser, faktisk får vi ikke bedre trening enn dette på denne tiden av oppkjøringen. Om jeg har blitt slått ettertrykkelig gjør ikke så mye all den tid jeg har fått gjort det som er planen min på denne tiden. Det er jo et eventyr å gå her i Sandnes, understreker han.

Kommer igjen neste år

Han håper virkelig at det klaffer inn i opplegget hans neste sesong også med tanke på å delta på Lysebotn opp og de to konkurransene i sentrumsgatene.

— Den neste uken blir det trening i hjemlige trakter, og etter de gode øktene og konkurransene jeg har hatt disse tre dagene så skal det bli greit med litt roligere trening er par dager, sier han.

Mye autografskriving

Før han må i gang med å skrive autografer og la seg avbilde sammen med fans i alle aldre.

— Det er jo også en del av denne langhelgen å treffe fans som kanskje ikke ser meg så mye annet enn på fjernsyn, sier Northug.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Vgs-elevene får komme tilbake på skolen onsdag

  2. Fond utbetaler 61 millioner kroner til Stavanger

  3. Viking har blitt et vinnerlag, men dette får Ingve Bøe til å «rive seg i håret»

  4. Arbeids­ulykke ved vindkraft­verk – mann satt fastklemt i bil

  5. Dramatisk brann- gassflasker eksploderte og bygning kollapset

  6. Bil truffet av steinmasser - mann til sykehus

  1. Petter Northug