Avis: - Bale blir værende i Real Madrid

Gareth Bale fikk heftig kritikk for sin innsats i Reals 2-1-tap mot Juventus tirsdag. Men fremtiden ligger fortsatt i Madrid.

BYTTET UT: Gareth Bale hadde ingen god dag på jobben for Real Madrid mot Juventus i tirsdagens Champions League-batalje i Torino. Han ble byttet ut rett før slutt, og fikk kritikk for sin innsats.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Verdens dyreste fotballspiller har i perioder slitt med å leve opp til forventningene etter rekordovergangen fra Tottenham til Real Madrid for snart to år siden.

Spesielt denne sesongen har kritikken mot waliseren sittet løst i den spanske hovedstaden.

Fire år igjen i Madrid

I den første semifinalen i Champions League, mot italienske Juventus tirsdag, var Bale nær usynlig før han ble byttet ut snaut fem minutter før slutt. Real tapte 2-1 etter at Carlos Tevez ble matchvinner med sin straffescoring etter 57 minutter.

Etterpå var Bale skyteskive.

Gareth Bale signerte for Real 1. september 2013. Da var det bare fryd og gammen. Her presenteres han som Real-spiller sammen med Florentino Pérez på Santiago Bernabeu.

Men 25-åringen fra Wales skal ifølge den engelske avisen The Guardian ha sagt til venner at han ser for seg å bli værende i Real Madrid lenge, og at det er et ønske også fra klubben. Det har lenge vært spekulert i om Bales andre sesong på Santiago Bernabeu skulle bli hans siste, tross at han har fire år igjen av kontrakten han signerte etter overgangen på rundt 86 millioner pund.

Har fått forsikringer

Manchester United forsøkte å hente Bale da han forlot London til fordel for spansk fotball, og skal også stå klare med sjekkheftet nå hvis det åpner seg en mulighet. Nå kan det se ut som både United, og flere andre klubber, kan se langt etter kantspilleren.

Denne sesongen har Bale scoret 13 ganger på sine 28 La Liga-starter, og har slitt med skader og sviktende form.

Likevel sier Bale at han trives i sist sesongs Champions League-vinner, og skal ha fått forsikringer fra klubben om at han er en viktig mann også i årene som kommer.

Reals president avviste salg

I slutten av mars gikk Real-president Florentino Pérez ut med en klar melding til de som så for seg Bale-exit:

— Vi kommer ikke til å høre på noen bud på Bale, uansett sum. han er en unik spiller som allerede har gitt oss mye. Han er viktig med tanke på klubbens fremtid, på samme måte som jeg ikke kan se for meg Real Madrid uten Cristiano Ronaldo.

Returoppgjøret i semifinalen mellom Real og Juventus spilles i Madrid om en uke.

Publisert: